Nieuws

Drie nieuwe leden Algemene Raad NOvA

Foto Boersema Van Veen Advocaten

Tijdens de vergadering van het College van Afgevaardigden van de Nederlandse Orde van Advocaten op 19 april zijn Theda Boersema, Frans Knüppe en Johan Rijlaarsdam verkozen tot lid van de Algemene Raad. Hun komst hangt samen met het vertrek van Leonard Böhmer en Aai Schaberg en de wens om de Algemene Raad uit te breiden met een portefeuillehouder personen- en familierecht.

Theda Boersema (49) heeft een eigen kantoor en is gespecialiseerd in familierecht, jeugdrecht en BOPZ-zaken. Zij was tot maart 2016 lid van de raad van de Orde van Advocaten in Rotterdam.

Foto Dirkzwager

Frans Knüppe (61) is als partner verbonden aan Dirkzwager en is werkzaam op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht en contractenrecht. Hij is voormalig deken van de Arnhemse orde van advocaten en lid van het Hof van Discipline.

Johan Rijlaarsdam
Foto Houthoff Buruma

Johan Rijlaarsdam (57) was tot april 2017 bestuurder en managing partner bij Houthoff Buruma en heeft een groot internationaal netwerk.

Boersema zal per 1 mei 2017 aantreden. Frans Knüppe en Johan Rijlaarsdam volgen later. Dan zal de Algemene Raad uit zeven leden bestaan.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures