Support services

Koffie als ambacht

Net als het maken van wijn, is ook koffie branden echt vakmanschap. ‘Het is het ambacht van de roostermeester wat mij zo aanspreekt in koffie,’ aldus Ben Wijnhoven, espressonaut en eigenaar van koffiespecialist Koffiecentrale.nl.

‘We hebben ons 12 jaar geleden gespecialiseerd in premium espressokoffie die vooral goed smaakt. Speciale, exclusieve koffie, vaak van Italiaanse afkomst, die je niet op iedere straathoek kunt vinden. We houden nu eenmaal van het drinken van een mooie espresso! Het pure koffie drinken op z’n Italiaans.’

Koffiecentrale.nl heeft natuurlijk ook oog voor het verhaal van de boer in het land waar de koffiebonen worden geplukt. Maar een echte zwak is er voor het ambacht van de roostermeester. Uit steeds verschillende grondstoffen (groene bonen) maakt de roostermeester een constante kwaliteit koffie waar de klant al jaren vertrouwd mee is. Van sommige melanges wijzigt de smaak in de loop der tijd zelfs nauwelijks. Dat vakmanschap is het ambacht waar ze bij Koffiecentrale van houden!

Koffiecentrale.nl heeft voor lezers van Mr. nu een speciale actie. Check www.koffiecentrale.nl/mr en profiteer van 10% welkomskorting!

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures