Nieuws

Nysingh waagt de sprong naar Utrecht

Nysingh advocaten en notarissen opent een kantoor aan de Maliebaan in Utrecht. Het advocatenkantoor doet dit op verzoek van klanten, en ook omdat het in de Randstad gemakkelijker is om talent aan te trekken. Het bedrijf heeft nu kantoren in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle.

“Een aantal cliënten is gevestigd in de regio Utrecht,” verklaart Wilma van Ingen, voorzitter van de Raad van Bestuur van Nysingh. “Regelmatig krijgen wij de opmerking: ‘Waarom komen jullie niet naar Utrecht?’. Bovendien heeft Utrecht zeker een meerwaarde als het gaat om het werven van talenten. Een kantoor in Utrecht is een signaal aan de markt en zal de aantrekkingskracht onder studenten vergroten om voor Nysingh te werken.”

Nysingh ziet het openen van het kantoor aan de Utrechtse Maliebaan als een logische stap om zijn netwerk in de regio Utrecht én landelijk te versterken. “Wij voorzien een sterke groei in de regio en in de marktgebieden waarin wij actief zijn,” stelt Van Ingen. “In de regio zien we veel potentie in de sectoren Zorg, Insurance, Overheid en het bedrijfsleven.”

Vanaf zomer 2017 werkt een kernteam van twaalf advocaten in Utrecht. De officiële opening is in september. Van Ingen: “Om het kernteam heen zit een flexibele schil van juristen. Cliënten hebben uiteraard toegang tot alle diensten die Nysingh aanbiedt.” De notarissen blijven werken vanuit Apeldoorn, Arnhem en Zwolle.”

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures