5 tips voor een zomer gevoel op kantoor

Zijn je vakantiedagen op en moet je nog de hele zomer op kantoor werken? Dan zijn deze tips voor jou. Aan de hand van onze tips ga je voor een ultiem zomergevoel op kantoor, waardoor de tijd voorbij zal vliegen!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

1. Houd je hoofd koel

Goed water drinken is belangrijk. Een goede tip is dan ook om een water cooler aan te schaffen. Daarmee kun je de hele dag zuiver, koel en mineraalrijk water drinken en voor verkoeling zorgen.

2. Zomerse hitjes

Swing door de dag met je favoriete zomerhits. Maak samen met je collega’s een afspeellijst aan met alle meezingers en topnummers die zorgen dat je terugdenkt aan die ene keer in Ibiza. En waan stiekem zo nu en dan even lekker terug naar die heerlijke vakantie.

3. Maak alvast nieuwe plannen

Zet alvast op papier wat je graag wilt gaan doen de volgende zomer. Zo heb je iets om naar uit te kijken en kijk je de tijd niet weg op de klok.

4. Zomers eten en drinken

Trakteer jezelf, juist nu, omdat je de hele zomer moet doorwerken. Lunch met een heerlijke zomerse salade of neem op een warme dag eens ijsjes mee, je collega’s zullen blij met je zijn. Ook kun je op een gemakkelijke manier een heerlijke mocktail maken. Dat is een cocktail zonder alcohol. Op internet zijn genoeg recepten te vinden die zonder al te veel ingrediënten snel gemaakt zijn!

5. Kleed je zomers

Naast het feit dat het lekker luchtig is, is een heerlijk zomerse blouse of een topje ook sfeervol. Felle zomerse kleurtjes dragen namelijk stiekem bij aan plezier. Het maakt je vrolijk. Past dit niet bij de stijl van jouw bedrijf? Kies dan voor een pantalon of een linnen broek in plaats van een spijkerbroek. Deze is luchtiger en kleed netjes af.

6. Kies een waterkoeler

Ben je op zoek naar een heerlijk verkoelpunt op kantoor? Dan is het aan te raden om een waterkoeler te plaatsen. Bij Watercooler-online.nl hebben ze waterkoelers die je stimuleren om een gezondere keuze te maken. Zo zul je eerder je flesje frisdrank laten staan voor een koel glas water. Daarnaast gaat het vervuiling tegen. Het flesje frisdrank moet namelijk gerecycled worden en het glas water kan weer gewassen worden. Op die manier ben je ook nog eens duurzaam bezig!

 

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top