Annerie Ploumen wordt nieuwe KNB-voorzitter

De Amsterdamse notaris Annerie Ploumen wordt per 1 januari voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Zij werd op 11 november unaniem gekozen tijdens de Ledenraad.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Annerie Ploumen wordt nieuwe KNB-voorzitter
Annerie Ploumen

Ploumen volgt Nick van Buitenen op, die sinds 1 oktober 2017 voorzitter van de KNB is. In een YouTubefilmpje noemt Ploumen de speerpunten waar ze zich de komende jaren met de KNB op wil gaan richten: het maatschappelijk relevant houden en maken van het notariaat, het aantrekkelijk positioneren van het notariaat en werving & opleiding. Deze thema’s komen voort uit de Strategische Agenda Notariaat 2020-2025 van de KNB.

Stappen maken

Ploumen geeft in het filmpje aan dat de KNB dit graag samen met de leden wil doen. “We kunnen dit niet in splendid isolation doen, maar hebben daarbij de hulp de leden – groot, klein, provincie, stadskantoor – nodig.” De KNB wil naar hen luisteren en naar aanleiding daarvan handelen. “Vooral dat laatste, want daar gaat het de komende jaren over. We moeten stappen maken.”

Vastgoedpraktijk

Ploumen is partner bij Van Doorne, waar ze sinds 2006 werkt. Daarvoor werkte ze bij verschillende andere kantoren. Ze is gespecialiseerd in de vastgoedpraktijk.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top