Bedrijfsprofielen Mr. groot succes

Mr. heeft de afgelopen maanden een groot aantal nieuwe profielpartners welkom kunnen heten. Er zijn al zo'n 50 juridische werkgevers, met name (middel)grote advocatenkantoren, met zo’n profiel.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Bedrijfsprofielen bieden een unieke mix van eigen informatie van de profielpartners en redactionele-journalistieke content. Alle juristen (in spe) die zich oriënteren op de arbeidsmarkt kunnen zich middels deze unieke formule een beter beeld vormen van mogelijk nieuwe werkgevers.

Het bedrijfsprofiel kent nóg een groot voordeel: namelijk de directe koppeling met de populaire Mr. Keuzetool. Steeds meer ‘zij-invliegers’ en laatstejaarsstudenten maken gebruik van de tool die niet alleen rekening houdt met de bekende kwantitatieve selectiecriteria (locatie, aantal medewerkers et cetera) maar ook veel aandacht besteedt aan de vraag hoe de persoonlijkheid van de invuller ‘matcht’ met de kantoren in kwestie.

Ambitieuze juristen krijgen na het invullen van de tool een selectie van drie kantoren toegestuurd die het meest passen bij hun wensen en ambities. Bij de profielpartners in deze selectie wordt direct doorgelinkt naar hun eigen pagina: dé garantie voor meer interactie.

Om als kantoor genoemd te worden in de selectie, moet een kantoor wel eerst data aanleveren zodat hun gegevens in de database kunnen worden opgeslagen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Kijk hier om dat nu te doen. Kijk hier voor een overzicht van de meer dan zeventig kantoren die meedoen aan de Mr. Keuzetool.

Meer informatie over de mogelijkheden van een bedrijfsprofiel en/of de Mr. Keuzetool: mail ons op media-advies@mr-magazine.nl.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top