BarentsKrans

BarentsKrans is een gespecialiseerd onafhankelijk advocaten- en notarissenkantoor voor de zakelijke markt. Met 80 advocaten en notarissen werken wij aan mooie juridische uitdagingen. Nationaal en internationaal.

De beste oplossing vinden voor uw juridische vraagstukken en dan samen met u het beste resultaat behalen, dat doen we graag en dat doen we goed. We zijn maatschappelijk betrokken, gefocust, betrouwbaar en pragmatisch.

Met de term dedicated doen wij u en onszelf een belofte. Wat houdt deze belofte in? Wij staan voor kwaliteit. Wij leveren inhoudelijk hoogstaand werk. Wij gaan voor het resultaat dat voor u het beste werkt. Wij zijn toegankelijk. Wij delen graag onze kennis met u.

Wij werken met compacte teams van specialisten. Dat zorgt voor werkplezier: wij werken op hoog juridisch niveau en kunnen daarbij intensief persoonlijk contact houden met u en met elkaar. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste manier om het gewenste resultaat te bereiken. Dat reikt vaak verder dan juridisch-inhoudelijke kennis en vereist ook strategisch inzicht en een praktische instelling.

BarentsKrans

Lange Voorhout 3
2514 EA Den Haag

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels intern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij BarentsKrans

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Artikelen over BarentsKrans

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top