Boels Zanders

VOORSTANDERS

Groei is de natuurlijke staat van mensen en bedrijven. We willen en moeten vooruit. En het is de ambitie die ons voorwaarts duwt. Boels Zanders biedt ondernemers en organisaties extra kracht en kennis bij het realiseren van hun doelen. Met een enorme passie voor ons eigen vak helpen we cliënten bij dat van hen. Met alle kennis, expertise en creërend vermogen die daarvoor nodig zijn.

Bij Boels Zanders koesteren we de verscheidenheid van de mensen die bij ons werken: in achtergrond, overtuiging, kennis en ervaring. Onze betrokkenheid bij elkaar, onze cliënten en onze omgeving is de basis voor ons succes. Vanuit onze kantoren in Maastricht, Eindhoven en Venlo ondersteunen we cliënten door heel Nederland en ver daarbuiten. De expertise van onze 120 medewerkers, onder wie 75 advocaten, omvat verschillende specialismen die we inzetten voor ondernemingen, vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

MET AMBITIE VOORUIT

We heten jonge en getalenteerde advocaten van harte welkom om bij ons te komen werken. Wij bieden veel ruimte om jezelf zowel in de breedte als in de diepte te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen. Een ongedwongen sfeer en directe communicatie worden door ons gewaardeerd, omdat we geloven dat dit prettiger werkt voor iedereen. We zijn gedreven en hebben een commerciële instelling, maar we leggen ook een sterke nadruk op het behouden van een gezonde
balans tussen werk en privé.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Stuur ons een bericht via anne.pouwels@bz.nl. Dan nemen wij contact met je op om je eerste bezoek te plannen.

Boels Zanders

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Boels Zanders

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Boels Zanders

Scroll naar boven