Boels Zanders Advocaten

Boels Zanders Advocaten: de kracht van ambitie

Wij zijn een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 20 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven behartigen meer dan 70 advocaten en 55 ondersteuners dagelijks de belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen.

De kracht van ambitie

Werken bij Boels Zanders betekent niet alleen werken bij het grootste kantoor van Zuid-Oost Nederland. Het betekent ook werken met 75 ambitieuze collega-advocaten en ruim 50 gedreven ondersteuners. Het betekent werken bij een dynamisch, actief kantoor waar persoonlijk contact en samenwerking hoog in het vaandel staat. Met de collega’s maar ook met onze cliënten. Aan onze cliënten, die zich bevinden in het midden- en grootbedrijf, overheden en non-profitinstellingen in onder meer zorg en onderwijs, leveren wij op topniveau juridische diensten. Ruim driekwart van onze clientèle bestaat uit bedrijven in de industrie, bouw/vastgoedfinanciële dienstverlening en handel, retail en transport. Wij zijn betrokken en dichtbij onze cliënten, weten wat er speelt bij zowel de cliënt als in de betreffende branche. Meedenken, snel schakelen, geen genoegen nemen met minder. Daarin zit de kracht van onze ambitie.

Innovatief

Wij geloven in innovatie, in vernieuwing, zowel binnen als buiten onze organisatie.  Zo zijn we bijvoorbeeld nauw betrokken bij de Brightlands Campussen. Om deze snel groeiende en innovatieve sectoren van optimale dienstverlening te voorzien hebben we team Brightlands opgericht, een team dat nauw betrokken is bij de (door) ontwikkeling van bedrijven op de campussen. Dit kan gaan om een innovatief product of een aaneenschakeling in de productchain. Door actief delen van de opgedane inzichten en het bundelen van de krachten van verschillende specialisaties bieden wij Brightlands oplossingsgerichte samenwerking en juridische dienstverlening van hoge kwaliteit.

Wij zijn juridische partner voor SmartStart Limburg; een one stop shop (service chain) voor buitenlandse ondernemingen/ondernemers die zich willen vestigen in Limburg. Bij SmartStart Limburg vinden ondernemers één aanspreekpunt die ze opvangt, begeleidt en het traject van “vestigen in Limburg” structureert.

De collega’s

Bij Boels Zanders werken verschillende mensen met één overeenkomst: een passie voor hun vak. Een open deur cultuur waarin iedereen elkaar steunt, helpt en ondersteunt bij het oplossen van complexe vraagstukken. Betrokken professionals die onze cliënten pro-actief, met een no-nonsense mentaliteit van dienst zijn en oplossingsgericht te werk gaan. Maar ook leergierig: in het recht ben je nooit uitgeleerd. Van de laatste wetgeving en jurisprudentie moet je voortdurend op de hoogte zijn en blijven om je cliënt op topniveau van dienst te kunnen zijn. Daarom worden er zowel inhouse als extern cursussen en opleidingen gevolgd om zo up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ook aan persoonlijke aandacht ontbreekt het niet: een goede work-life balance is een punt waar voortdurend aandacht aan besteed wordt. Want zeg nou zelf: er is meer in het leven dan alleen werken.

De kracht van ontwikkeling

De beste leerschool is nog altijd de praktijk. Loopt je studie naar wens en is de afronding in zicht? En wil je wel eens weten hoe het er nou echt aan toegaat op een advocatenkantoor? Dan nodigen wij je van harte uit om twee maanden met ons mee te lopen zodat jij alvast kunt proeven hoe het is om beginnend advocaat te zijn. Door in de praktijk mee te werken kom je met alle facetten van het vak in aanraking. Het bijwonen van zittingen en besprekingen, ondersteunende werkzaamheden in lopende zaken: alles passeert de revue. Je loopt fulltime stage en maakt kennis met alle rechtsgebieden bij Boels Zanders. Ervaren advocaten begeleiden je, met hen ga je op pad. Je zult zelf meemaken dat geen dag hetzelfde is en dat niet altijd alles loopt zoals gepland. Natuurlijk ben je van harte welkom bij lunchbijeenkomsten, kantooruitjes en vrijdagmiddagborrels.  Zo leren we elkaar ook van een andere kant kennen.

Vier stappen

Klinkt het interessant? Mooi! Je bent nu nog maar vier stappen verwijderd van een stage bij Boels Zanders:

  1. Pak je cv en je cijferlijst;
  2. Schrijf een pakkende motivatiebrief;
  3. Stuur het hele pakket naar onze HR-manager Anne Pouwels;
  4. Hou je mail in de gaten!

Hopelijk begroeten we jou dan binnenkort op een van onze vestigingen voor een kijkje in de keuken van Boels Zanders.

Kom ons ontmoeten!

Wil je Boels Zanders ontmoeten? Wij staan ook komend jaar op verschillende bedrijvendagen en andere evenementen. Kijk op de evenementenkalender om te zien waar je ons tegen kunt komen.

BoelsZanders

Boels Zanders Advocaten

Hulsterweg 82
5912 PL Venlo

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Boels Zanders Advocaten

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Artikelen over Boels Zanders Advocaten

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top