DAS

 

DAS Meesters in juridische hulp

Bij DAS staat er dagelijks een team klaar van 800 juridische specialisten en bijna 100 advocaten om klanten te helpen. Hiermee zijn wij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland.

Klanten kunnen altijd bij ons terecht. Met oprechte interesse en een luisterend oor helpen wij ze verder.  We vinden het belangrijk dat we juridische hulp toegankelijk maken voor iedereen. Wij lossen problemen op voordat het conflicten worden en leveren zo een grote bijdrage aan een eerlijke samenleving.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid is belangrijk bij DAS. Vandaar dat we onze kennis op actuele onderwerpen, ook vaak gratis delen waar nodig.

Verder zie je deze verantwoordelijkheid ook terug in onze werkwijze waar ethiek en integriteit de basis is van ons handelen.

Juridische Hulpverlening

Juridische hulp vormt het hart van ons bedrijf. Met grote betrokkenheid verlenen onze meesters rechtshulp aan klanten. Onze meesters zijn juristen, advocaten en mediators met verschillende specialismes. We behandelen zaken binnen meer dan 40 rechtsgebieden.
Wij lossen juridische conflicten op voor particulieren en ondernemers. Soms via een juridische aanpak, soms is een luisterend oor of begeleiding naar een moeilijk gesprek of zitting voldoende. We staan klaar voor onze klanten en ontzorgen graag. Onze klanten staan altijd centraal in ons werk!

Innovatie

Om DAS toegankelijker te maken is innovatie in het algemeen, en digitalisering in het bijzonder, van essentieel belang. ‘Legal tech’ helpt ons om nog slimmer en efficiënter te werken. Bijvoorbeeld door de inzet van data-analyse, onder andere in voorspelmodellen, en in de ontwikkeling van diverse applicaties in onze dienstverlening.

Wat maakt DAS nou zo DAS?

  • Wij zijn een van de weinige kantoren waar je part – time én hybride kan werken
  • Interne opleidingen die nova gecrediteerd zijn en om je verder te ontwikkelingen
  • Junioren traject waarmee je in drie jaar
  • Er worden diverse activiteiten georganiseerd, want wij vinden het belangrijk dat collega’s zich verbonden voelen met elkaar

Nieuwsgierig geworden? Wil je ook jouw meesterschap bij DAS verder ontwikkelen? Op www.werkenbijdas.nl vind je meer informatie over DAS, vacatures en arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze recruiters via recruitment@das.nl op bel/app ons op 06-24244691

 

DAS

Entree 222
Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

Nationaal, Regionaal en gemeentelijk

Vacatures bij DAS

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven