Halsten

Halsten. Omdat het anders kan.

Het bestaat. Een kantoor met ruim 30 bedrijfsjuristen en advocaten op hoog niveau. Altijd scherp en direct beschikbaar vanuit drie verschillende locaties in het land. Flexibel inzetbaar, betrokken en volledig op de hoogte van uw organisatie. Vakkundig op alle rechtsgebieden en in het bezit van een breed trackrecord met gerenommeerde nationale en internationale cliënten.

Wij zijn Halsten. legal.together

Halsten is heel bewust onder de radar gebleven. We zijn autonoom gegroeid op basis van mond tot mond reclame van onze tevreden cliënten en heel trots op waar we nu staan. Dit jaar 2021, is het jaar om naar buiten te treden en te laten zien: wie we zijn; ons fantastische team; de kennis die we in huis hebben; bij welke zeer diverse projecten we betrokken zijn en de organisaties waar we voor mogen werken.

Halsten projecten

Diversiteit kenmerkt onze projecten en ons team. We zijn inzetbaar in de volle breedte van het juridisch speelveld. We nemen altijd de rol aan die past bij het project of de specifieke vraag. Geef ons de leiding, laat ons ondersteunen, zaken implementeren, de kar trekken of een versnelling realiseren. Check onze projectenpagina om meer te lezen over de dossiers die we behandelen voor onze cliënten.
Projecten – Halsten

Halsten collega’s

De professionals van Halsten zijn niet alleen steengoed in hun vak. Ze blinken ook uit in samenwerken met elkaar én met onze cliënten. Flexibel zijn, meedenken en oplossingsgericht bezig zijn: daar gaat hun hart sneller van kloppen.
Team – Halsten

Halsten

Sarphatistraat 7
1017 WS Amsterdam. Daarnaast ook gevestigd in Rotterdam en Eindhoven

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Minder dan 50 werknemers

Beroepsopleiding

Intern en Extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal

Vacatures bij Halsten

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Artikelen over Halsten

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top