OSR Juridische Opleidingen

Bepaal zelf de prijs van de cursus ‘Inleiding recht’

Verras jouw secretaresse of ondersteuner met een inhoudelijk cadeau. Op 18 april a.s. geeft Gerlof Meijer de cursus ‘Inleiding recht’. Schrijf in met de actiecode en bepaal achteraf de cursuswaarde.

De secretaresse, office manager, baliemedewerker, zij zijn zonder twijfel een belangrijke schakel in elke organisatie en vaak het visitekaartje en eerste aanspreekpunt. Geef hen dit jaar eens de cursus inleiding recht voor juridisch ondersteuners in plaats van (of naast) een bosje bloemen op 18 april.

Bepaal zelf wat de cursus je waard is!

Omdat we geloven in de toegevoegde waarde van deze cursus, krijg je na afloop van ons de vraag wat deze cursus jullie waard was. Alleen dat bedrag wordt achteraf gefactureerd. Je bepaalt dus zelf de cursuskosten. Waarom? Omdat we vertrouwen dat deze cursus zichzelf terugverdient voor jullie organisatie en we hiervoor een eerlijke prijs willen vragen.

We willen je dit graag aanbieden voor één persoon binnen jullie organisatie. Wil je hiervan gebruik maken? Gebruik dan bij het inschrijven deze actiecode: MRCUINRE_19#ONL
Goed om te weten: zonder de actiecode is deze cursus alleen te boeken voor € 385,-.

Dus, wordt het dit jaar een handreiking voor die waardevolle kracht om mensen beter te woord te staan en zich prettiger te voelen bij de materie in plaats van een bosje bloemen? Schrijf hem of haar dan snel in voor deze eenmalige actie! Er zijn in totaal 28 plekken beschikbaar.

Hier kun je meer lezen over de inhoud en het programma van deze cursus.

Actievoorwaarden

  • Maximaal één deelnemer per organisatie
  • Vermeld de actiecode bij het inschrijfproces (nb: tijdens de inschrijving wordt de aanbieding niet direct zichtbaar, dit gebeurt achteraf)
  • Deze actie geldt alleen voor de cursus die plaatsvindt op 18 april 2019
  • Na de cursusdag nemen we contact op voor het vaststellen van de prijs van de cursus

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

OSR Juridische Opleidingen

OSR Juridische Opleidingen

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Leren met en van elkaar

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Ga naar het cursusaanbod >

Locatie
Nieuwegracht 60
3512 LT Utrecht

T: 030 – 231 53 14
E: info@osr.nl
I: www.osr.nl

Winkelmand