Bijna afgestudeerd en op zoek naar een kantoor dat bij jou past? Doe de keuzetool!

Wist je al dat je via Mr. Studenten een test kunt doen om te kijken welk kantoor goed bij jou past? Het gebruik van de Keuzetool is gratis! Een handige tool als je je aan het oriënteren bent op je eerste of een nieuwe werkgever.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vanaf de buitenkant is het vaak lastig om in te schatten welk advocatenkantoor het beste bij je past. Om die reden heeft Mr. in samenwerking met The Selection Lab de Mr. Keuzetool ontwikkeld. Met deze keuzehulp kun je op basis van een aantal vragen over onder meer rechtsgebied, locatie en ideale bedrijfscultuur achterhalen welke Nederlandse advocatenkantoren het beste bij je passen. Na het invullen van de vragenlijst krijg je de top 3 kantoren die het best aansluiten op jouw interesses en voorkeuren.

De Mr. Keuzetool is anders dan andere keuzehulpen, omdat in de Mr Keuzetool veel aandacht wordt besteed aan sociaal-culturele voorkeuren en kenmerken. En dat is belangrijk, want een goede match op deze thema’s blijkt zeer belangrijk te zijn voor een positieve en duurzame relatie tussen jou en je werkgever.

Meer weten? Lees ook dit artikel. Wil je de Keuzetool doen? Kijk dan hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top