Partnerbijdrage van

Blijf scherp met deze CPO-webinars voor (kandidaat-)notarissen

Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in het Familievermogensrecht en Erfrecht? Wat zijn de vereisten voor een rechtsgeldige elektronische handtekening? En wat is de laatste stand van zaken op het gebied van het echtscheidingserfrecht? Houd juist nu uw kennis up-to-date en volg online webinars voor (kandidaat-)notarissen bij het CPO met onder anderen hoogleraar privaatrecht prof. mr. Freek Schols.

Delen:

Freek Schols

Met de CPO-webinars kunt u online uw kennis aanscherpen waar en wanneer het u uitkomt.

Webinars voor (kandidaat-)notarissen

Het CPO biedt diverse webinars voor (kandidaat-)notarissen. Een greep uit het aanbod:

Webinar Actualiteiten Familievermogensrecht en Erfrecht

Bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? In dit webinar laten de docenten aan de hand van de actualiteit hun juridisch licht schijnen op voor de praktijk belangrijke leerstukken. Ze bespreken recente jurisprudentie over het afstammingsrecht, het erfrecht, het personen- en familierecht, en het relatievermogensrecht. Ook staan ze stil bij recente literatuur en wetgeving.

Webinar De digitale handtekening

Waaraan moet een elektronische handtekening voldoen? En wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een gewone elektronische handtekening en een gekwalificeerde elektronische handtekening? In dit webinar zet de docent de wettelijke regeling van de elektronische handtekening uiteen aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk.

Webinar Echtscheidingserfrecht

Op het snijvlak van het levensverzekeringsrecht, het alimentatierecht en het huwelijksvermogensrecht met het erfrecht bespreekt de docent in dit webinar diverse aandachtspunten ‘ter zake des doods’. Met aandacht voor het echtscheidingstestament, de (vergeten) polis van levensverzekering en regelingen werkend bij overlijden in scheidingsconvenanten, Boek 1-bewind versus Boek 4-bewind, nooderfrecht, postume alimentatie, tweetrapsmaking, quasi-erfrecht, onterving, stiefkinderen en herroeping, uitleg polis. Kortom: een must voor wie in de familierechtpraktijk werkzaam is.

Meerdere webinars volgen?

Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en uw kennis aanscherpen. Flexibel, gemakkelijk en voordelig.

Altijd up-to-date met de webinars van het CPO

 Uw kennis aanscherpen waar en wanneer het u uitkomt
 Gemakkelijk te volgen vanaf uw werkplek of thuis
 Kijk live of op een zelfgekozen moment
Topdocenten uit wetenschap en praktijk
 U bent snel up-to-date

Delen:

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven