Carrièrewisselingen bij Greenberg Traurig, Buren van Velzen Guelen

Delen:

Deze week in carrièrewisselingen de benoeming van Jan Kees Brandse bij Greenberg Traurig, versterking bij Buren van Velzen Guelen, start van 2 nieuwe kantoren en toetredingen bij Huyzer Doornik Der Kinderen Advocaten en Fiscalisten.

Jan Kees BrandseJan Kees Brandse is benoemd tot managing shareholder van het advocaten-, fiscalisten- en notarissenkantoor Greenberg Traurig in Amsterdam. Brandse heeft samen met business director François van Beek de leiding over de Nederlandse vestiging van Greenberg Traurig, als opvolger van Bernard Stuivinga en Peter van Langeveld.

Vanaf 1 april 2011 heeft Buren van Velzen Guelen NV (BvVG) zich met de komst van Tjeerd Aghina (34) als senior advocaat versterkt. Aghina is afkomstig van Houthoff Buruma waar hij werkzaam is geweest in de nationale en internationale transactiepraktijk. Hij heeft zeer ruime ervaring met private equity en strategische transacties en is betrokken geweest bij meerdere toonaangevende deals. Aghina was eerder al vijf jaar werkzaam bij Buren van Velzen Guelen NV.

Per 1 februari jl. hebben Marije Jeltes, afkomstig van jeugd(straf)rechtkantoor Schwartz Advocaten te Amsterdam, Pim Scholte, Pelle Tuinenburg en Niels van Wersch, allen strafrechtsadvocaten afkomstig van Meijers Canatan Advocaten te Amsterdam, eveneens in Amsterdam een nieuw kantoor gestart onder de naam JSTW Advocaten.

Per 1 april 2011 zijn Roy Vliese en Dennis Veldhuizen toegetreden als partner van Huyzer Doornik Der Kinderen Advocaten en Fiscalisten (HDK) in Amsterdam. HDK is een jong niche kantoor dat gespecialiseerd is in arbeidsrecht, pensioenrecht en loonheffingen. Met de komst van Roy Vliese en Dennis Veldhuizen bestaat HDK uit vijf partners en zal zij haar unieke combinatie van specialisaties gestaag uitbouwen.

Virginie SerrarensVirginie Serrarens is per 1 april 2011 een eigen kantoor gestart onder de naam Advocatenkantoor Serrarens. Hiervoor was ze als advocaat verbonden aan DKW Advocaten. “Na 7,5 jaar met veel plezier bij DKW advocaten te hebben gewerkt ben ik de uitdaging aangegaan om een eigen advocatenkantoor in Middelburg te beginnen. Van jongs af aan heb ik altijd geweten dat ik ondernemer wilde worden.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven