Carrièrewisselingen bij Nysingh advocaten-notarissen, Kennedy Van der Laan

Delen:

Deze week enkele carrièrewisselingen bij o.a. Nysingh advocaten-notarissen, Kennedy Van der Laan, Boels Zanders Advocaten en de oprichting van het nichekantoor vangoud advocaten.

Wouter Boonstra (30 jaar) is per 1 maart 2011 werkzaam als advocaat in de sectie Vastgoed en Overheid van Nysingh advocaten-notarissen, meer speciaal in het civielrechteijk bouwrecht. Voor die tijd werkte hij meer dan 5 jaar op hetzelfde praktijkgebied bij CMS Derks Star Busmann. Wouter bouwt bij Nysingh zijn civiele vastgoedrechtpraktijk verder uit.

Kennedy Van der Laan heeft Richard Neerhof aangesteld als adviseur van de praktijkgroep bestuurs- en omgevingsrecht. Neerhof, universitair hoofddocent staats- en bestuursrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, zal het Amsterdamse advocaten- en notariskantoor als adviseur op wetenschappelijk gebied ondersteunen.

Bij advocatenkantoor Kennedy Van der Laan is drs. Albert Jan Huisman begonnen als Marketing Director. Hij was eerder Marketing Director Continental Europe bij adviesbureau Towers Watson. Huisman zal zich bezighouden met de positionering van het meest innovatieve advocatenkantoor van Nederland in de gekozen doelmarkten en is tevens lid van het Management Team.

Eva Jordans (Drs. Ir.) is per 1 maart 2011 aangetreden als Kantoordirecteur bij Boels Zanders Advocaten. Zij maakt daarmee deel uit van het Dagelijks Bestuur van de vennootschap.

Harm van Gaal, Bastiaan Oudenaarden, Claes van Deutekom beginnen vanaf 1 april een eigen nichekantoor voor vastgoed en overheid in Arnhem aan het Bothaplein 1 te Arnhem. De kantoornaam zal komen te luiden: vangoud advocaten. Alledrie waren voorheen werkzaam op de vastgoedsectie van de per 1 maart jl. gesloten vestiging CMS Derks Star Busmann te Arnhem.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven