Daan Horsthuis (Van Doorne) blijft dicht bij zichzelf

Overstapper van de week is Daan Horsthuis. Horsthuis is sinds 1 augustus als partner verbonden aan Van Doorne. Hij is specialist op het gebied van Investment Management. Hiervoor was hij werkzaam bij Houthoff.

Delen:

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Waarom bent u overgestapt?
Het was tijd voor een volgende stap en een nieuwe uitdaging. Tijdens de verkennende gesprekken met Van Doorne was er al snel sprake van een klik. Binnen het kantoor leefde al langer de ambitie het dienstenpalet uit te breiden met een Investment Managementpraktijk. Met haar ijzersterke reputatie biedt Van Doorne daartoe een prachtige voedingsbodem. Er is echt sprake van een gemeenschappelijke visie en ambitie.

Wat gaat uw vorige kantoor Houthoff van uw vertrek missen en wat zal Van Doorne van uw komst merken?
Ha, ik maak me geen illusies! Daarbij lijkt het verstandig de beantwoording van die vraag aan Houthoff te laten. Boven alles heb ik daar een uitstekende tijd gehad en veel kansen gekregen.
Bij Van Doorne hoop ik van toegevoegde waarde te zijn voor cliënten en collega’s door in goede sfeer een mooie praktijk te voeren.

Wie is uw voorbeeld in uw vakgebied?
Ik heb niet één specifiek voorbeeld. Uiteraard is het wijs om goed te kijken naar, en te leren van, zowel de goede als de slechte eigenschappen van de mensen om je heen. Ik probeer echter met name dicht bij mijzelf te blijven en me te blijven ontwikkelen.

Wat is het meest opmerkelijke dat u in uw carrière meegemaakt hebt?
Te veel om op te noemen! Mijn drie jaren in Londen springen er echter wel uit. Een geweldige stad en dito ervaring waar ik tot op de dag van vandaag op verschillende manieren plezier aan beleef.

Wat was u geworden als u niet de advocatuur ingestapt was?
Dit vind ik een lastige vraag. Ik ben op vrij organische wijze in de advocatuur terecht gekomen maar kan me nu geen andere uitkomst meer voorstellen. Ik vind het een prachtig vak. Ooit had ik de gedachte om arts te worden maar inmiddels ben ik erachter dat dat toch echt niet mijn pad was.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven