De nieuwe Mr. is uit!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het nieuwe nummer van Mr. is verschenen, met daarin volop interviews en artikelen over interessante ontwikkelingen in de juridische wereld.

Een greep uit de onderwerpen:

Interview met hoogleraar straf- en strafprocesrecht Marianne Hirsch Ballin (Vrije Universiteit) over onder meer het herziene Wetboek van Strafvordering, het nieuwe vak Terrorism and Counterterrorism dat ze binnenkort gaat geven en over de moord op Derk Wiersum.

De arbeidsmarktcommunicatie van advocatenkantoren is de laatste jaren steeds meer geprofessionaliseerd. Welke stappen zijn er gezet en wat kan er nog beter? “Een campagne mag best een beetje disruptief zijn.”

Nederlandse advocaten en notarissen zijn niet bepaald blij met het UBO-register, dat naar verwachting op 10 januari 2020 wordt ingesteld. “Het levert ons extra werk én extra kosten op.”

Rogier Scheltes (Advokatenkollektief Rotterdam) en Simon Dik (Huisvestingsadvocaten) houden zich bezig met huurrecht. Ze vertellen erover in de rubriek Senior/junior. Een gesprek over engagement, ‘verantwoorde’ commerciële verhuurders en cowboys.

Met een huisstijl en webdesign van vijftien jaar geleden kun je nu niet meer aankomen. Drie kantoren vertellen over hun nieuwe huisstijl.

Bekijk hier het decembernummer van Mr.

Voor een abonnement op het doorbladerbare magazine kunt u hier klikken. Wie een abonnement wil op de papieren editie van Mr. kan zich via deze link aanmelden.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top