OSR Juridische Opleidingen

Eerste e-learning voor Kennisnet Sociale Zekerheid is een feit

Eerste e-learning voor Kennisnet Sociale Zekerheid is een feit

De opnamen voor onze e-learning voor Kennisnet Sociale Zekerheid zijn gereed. De bijeenkomst op 17 juni, die normaal gesproken fysiek zou plaatsvinden, zal dit keer als e-learning te volgen zijn.

Kennisnetabonnementhouders krijgen toegang tot ons leermanagementsysteem Canvas en volgen daar een drie uur durende e-learning, bestaande uit video’s en een aantal open vragen. Vanaf 17 juni komt deze e-learning beschikbaar. Deze zal open blijven staan tot het einde van het jaar. Zo kan op elk moment en vanaf elk mobile device de cursus gevolgd worden. Na afronding van de e-learning, ontvangt de cursist PO-punten.

Actualiteiten Abw voor de SV-praktijk

Deze e-learning zal worden verzorgd door Bernard de Leest. Bernard gaat in op alle actuele onderwerpen rondom de Awb voor de SV-praktijk zoals beslistermijnen in deze coronatijd, het vertrouwensbeginsel, exceptieve toetsing en de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer.

Over Kennisnet sociale zekerheid abonnement

In samenwerking met de Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsadvocaten (SSZ) organiseert Kennisnet sociale zekerheid vier studiebijeenkomsten per jaar. Tijdens de Kennisnetbijeenkomsten staat altijd een actueel thema op het gebied van het sociale zekerheidsrecht centraal. Eén of meerdere praktijkdeskundigen – werkzaam in diverse disciplines op het terrein van de sociale zekerheid – houden een lezing over een onderwerp dat in overleg met bestuursleden van de specialisatievereniging wordt geselecteerd.

Een abonnement op Kennisnet is een van de vereisten die de SSZ stelt aan het lidmaatschap van de vereniging.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Leren met en van elkaar

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Ga naar het cursusaanbod >

Locatie
Nieuwegracht 60
3512 LT Utrecht

T: 030 – 231 53 14
E: info@osr.nl
I: www.osr.nl