OSR Juridische Opleidingen

Eerste volledige reeks online spreekuren staat live

Op dinsdag 31 maart hebben wij onze pilot voor het online spreekuur gelanceerd. Binnen een dag waren de eerste drie online spreekuren volgeboekt. Dit overweldigende succes hadden wij niet verwacht! Aangemoedigd door de enthousiaste reacties hebben wij hard gewerkt aan een reeks online spreekuren met verschillende onderwerpen en juridisch professionals.

Tijdens de online spreekuren wordt kennis gedeeld, casuïstiek behandeld en is er de mogelijkheid om vragen te stellen en kwesties voor te leggen aan de docent. En dat alles in een uurtje tijd, je hebt alleen een internetverbinding en computer of tablet nodig.

Deelname is gratis, maar let op: het aantal plaatsen per spreekuur is beperkt. Wees er dus snel bij!

Reeks online spreekuren

Voor de komende tijd hebben wij onderstaande online spreekuren ingepland. Voor meer informatie over en aanmelding voor de spreekuren, ga naar osr.nl/onlinespreekuur daar staat alle actuele informatie over de (nog) beschikbare spreekuren.

Donderdag 9 april van 11.00 uur tot 12.00 uur: mr. dr. Eric Ebben over het online afsluiten van testamenten

Donderdag 16 april van 11.00 uur tot 12.00 uur: mr. Erik Klein Egelink over de gevolgen van de Coronacrisis op de Participatiewet

Dinsdag 21 april van 12.00 uur tot 13.00 uur: mr. Joyce Snijder en Karlijn van der Heijden over de tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) en de rechtspositie van flexwerkers

Dinsdag 5 mei van 11.00 uur tot 12.00 uur: mr. Peter Fousert over de invoering van de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA)

Donderdag 14 mei van 11.00 uur tot 12.00 uur: mr. Edwin Bosch over werkgeversaansprakelijkheid tegen achtergrond van het per direct invoeren van thuiswerken

Kijk hier voor onze gratis reeks online spreekuren.

Hoe werkt het online spreekuur?

Deelnemen is niet moeilijk: je hebt alleen een internetverbinding en computer of tablet nodig. Het is daarbij handig als je ook een microfoon en webcam hebt, maar beschik je daar niet over, dan kun je meekijken en -luisteren en via de chatfunctionaliteit vragen stellen om zo toch actief te kunnen deelnemen.

Als je je aanmeldt voor het online spreekuur ontvang je van ons instructies over het inloggen en de functies in de online leeromgeving. Je kunt vanaf 15 minuten voor de bijeenkomst inloggen om je verbinding te testen. Vanaf dat moment zit een medewerker van OSR (de moderator) klaar om je te assisteren als dit nodig is.

NOvA punten

Ben je advocaat, dan krijg je na afloop 1 PO J-punt. Je krijgt van ons een toets met drie meerkeuzevragen. Beantwoord je hiervan minimaal twee correct, dan ontvang je van ons een certificaat en een PO J-punt.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

OSR Juridische Opleidingen

OSR Juridische Opleidingen

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Leren met en van elkaar

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Ga naar het cursusaanbod >

Locatie
Nieuwegracht 60
3512 LT Utrecht

T: 030 – 231 53 14
E: info@osr.nl
I: www.osr.nl