Partnerbijdrage van

Erkend voor afstandsonderwijs

OSR heeft van de NOvA bericht ontvangen dat we officieel erkend zijn voor afstandsonderwijs. Dit houdt in dat de online cursussen die wij organiseren voldoen aan de eisen die de NOvA heeft opgesteld. Om de kwaliteit van ons online cursusaanbod net zo hoog te houden als ons klassikale onderwijs werken wij met Canvas, een online leermanagement systeem (LMS) waarmee we interactie kunnen bewerkstelligen en een toets ter afronding aanbieden waarmee (na afronding met goed gevolg) de punten worden verstrekt.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Erkend voor afstandsonderwijs

Je kunt van ons een goede mix verwachten van klassikaal en online onderwijs. Op onze cursuslocatie kom je samen in kleinere groepen en een veilige cursussetting. Volg je een van onze online cursussen dan kun je zelf inloggen en deelnemen in een virtueel klaslokaal. Onder leiding van een docent en moderator zul je onder andere via chat en polls kennis delen en opdoen. Voor sommige cursussen kun je zelfs kiezen tussen de online of klassikale variant. Kijk dus snel naar ons cursusaanbod, en kies voor de zekerheid van erkende opleidingen.

Wil je meer lezen over hoe onze online cursussen worden gegeven? Hier vind je meer informatie over ons online onderwijs.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies…

Meer berichten van partner

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl