Gratis online cursus Recente rechtspraak Huurrecht

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Eenvoudig uw kennis over huurrecht up-to-date houden? Met PO-Online kunt nascholen waar en wanneer het u uitkomt. Ervaar het nu zelf en probeer vrijblijvend de gratis online cursus ‘Recente rechtspraak Huurrecht’ en laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen door mr. E.P.W. Korevaar.

In de cursus ‘Recente rechtspraak Huurrecht 2019-I’ bespreekt Mr. E.P.W. Korevaar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van huurrecht van het afgelopen half jaar. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen: persoonlijke aansprakelijkheid curator winkelruimte, aanspraak verhuiskostenvergoeding bij renovatie woning, nieuwe modelclausules ROZ wegens label C-verplichting kantoren en aansprakelijkheid verhuurder bij ontruiming en onroerende aanhorigheid of roerende zaak.

Na het volgen van deze cursus:

  • kunt u de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie uit de voorgaande periode benoemen op het gebied van huurrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw dagelijkse praktijk;
  • bent u weer volledig op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van huurrecht.

Vraag de gratis cursus aan

De auteur:

E.P.W. Korevaar (advocaat Weebers Vastgoed Advocaten)
Elout Korevaar (1978) studeerde rechten in Leiden en kwam tijdens zijn studie in aanraking met het huurrecht. Na zijn afstuderen werkte hij als docent en onderzoeker aan de Universiteit Leiden. In 2006 maakte hij de overstap naar de advocatuur waar hij zich verder specialiseerde in het civiele vastgoedrecht. Hij werkte voor diverse gerenommeerde kantoren en adviseerde en procedeerde voor overheden, beleggers, zorginstellingen, verhuurders en winkeliers.

Elout adviseert over huurrecht, bouwrecht en koop en verkoop van onroerend zaken. Hij heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in grootschalige renovaties van woonwijken en winkelcentra, alsmede in huurprijstoetsing van winkelruimten. Elout verzorgt over deze onderwerpen regelmatig cursussen. Naast advocaat is hij docent huurrecht aan de Universiteit Leiden.

Elout is lid van de vereniging van huurrechtadvocaten, de juristenvereniging appartementsrecht en de vereniging voor bouwrechtadvocaten.

Gratis online proefcursus

Nascholen waar en wanneer het u uitkomt? Het kan met PO-Online. U kunt nu gratis een online proefcursus van PO-Online uitproberen. Bovendien levert deze cursus u ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of online nascholen bij u past.

U kunt kiezen uit één van onderstaande cursussen:

Waarom nascholen bij PO-Online?

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Meer dan 260 onderwerpen
  • Altijd en overal toegang tot relevante informatie
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top