OSR Juridische Opleidingen

Gratis online spreekuur bij OSR juridische opleidingen

De impact van het Coronavirus is groot, al ons klassikale aanbod is voor de komende periode geannuleerd. Maar natuurlijk blijven we ons inzetten om jouw kennis en kunde op peil te houden. Daarom organiseren we gedurende deze periode een reeks online spreekuren met wisselende onderwerpen gepresenteerd door diverse juridische professionals.

We delen kennis, behandelen casuïstiek en is er is voldoende mogelijkheid om vragen te stellen en kwesties voor te leggen. En dat alles in een uurtje tijd. Deelnemen is gratis, maar let op: het aantal plaatsen per spreekuur is beperkt. Wees er dus snel bij! Kijk voor alle informatie op www.osr.nl/onlinespreekuur

Hoe werkt het online spreekuur?

Het online spreekuur vindt elke week plaats. Deelnemen is niet moeilijk, je hebt alleen een internetverbinding en computer of tablet nodig. Het is daarbij handig als je ook een microfoon en webcam hebt, maar beschik je daar niet over, dan kun je meekijken en luisteren en via de chatfunctionaliteit vragen stellen om zo toch actief te kunnen deelnemen.

Als je je aanmeldt voor het online spreekuur ontvang je van ons instructies over het inloggen en de functies in de online leeromgeving. Je kunt vanaf 15 minuten voor de bijeenkomst inloggen om je verbinding te testen. Vanaf dat moment zit een medewerker van OSR (de moderator) klaar om je te assisteren als dit nodig is. Op www.osr.nl/onlinespreekuur houden we alle actuele online events bij waarvoor je je kunt aanmelden.

Eerste online spreekuur met Matthieu Verhoeven op dinsdag 7 april 11.00 uur

Het eerste spreekuur wordt verzorgd door mr. Matthieu Verhoeven, senior rechter bij de rechtbank Overijssel. Matthieu gaat het hebben over situaties die momenteel orde aan de dag zijn door de uitbraak van het Coronavirus, namelijk: Nakoming van contracten en overmacht: hoe zit dat precies? Dit online spreekuur vindt plaats op dinsdag 7 april van 11.00 uur tot 12.00 uur. Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

NOvA punten

Ben je advocaat, dan krijg je na afloop 1 PO J-punt. Je krijgt van ons een testje met drie meerkeuzevragen. Beantwoord je hiervan twee correct, dan ontvang je van ons een certificaat en een PO punt.

Meer info of vragen?

Voor meer informatie of vragen ga naar osr.nl/onlinespreekuur

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

OSR Juridische Opleidingen

OSR Juridische Opleidingen

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Leren met en van elkaar

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Ga naar het cursusaanbod >

Locatie
Nieuwegracht 60
3512 LT Utrecht

T: 030 – 231 53 14
E: info@osr.nl
I: www.osr.nl