Partnerbijdrage van

Gratis webinar arrest Didam: wat zijn de gevolgen vanuit civiel- en bestuursrechtelijk perspectief?

In het arrest Didam bepaalde de Hoge Raad dat de verkopende overheid aan potentiële kopers gelijke kansen moet bieden. In het gratis webinar 'Vastgoedland na Montferland' bespreken Steven Bartels (hoogleraar Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit) en Tycho Lam (advocaat Hekkelman advocaten en notarissen en advocaat van één van de eisende partijen in Didam) de gevolgen van het arrest vanuit zowel civiel- als bestuursrechtelijk perspectief.

Delen:

Volgens de minister van Wonen is het niet uitgesloten dat partijen die geen eerlijke kans hebben gehad een schadeclaim indienen. Hij vertrouwt erop dat ‘in de rechtspraak strenge criteria worden toegepast’ bij het beoordelen van dergelijke claims. Wat zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden van gepasseerde derden in alle fasen van het proces?

Aan het einde van dit verdiepende webinar heeft u een beter beeld van de wijze waarop het vastgoedrecht de Montferland-storm zal doorstaan.

Dit webinar wordt u gratis aangeboden

Het CPO heeft kennisdeling voor de rechtspraktijk hoog in het vaandel staan. Daarom biedt het CPO geregeld gratis kennis en inspiratie via verderdenken.nl, het kennisplatform voor juristen die verder willen denken over het recht en de kwaliteit van de rechtspraktijk. CPO-cursisten, docenten, relaties en overige belangstellenden kunnen kosteloos deelnemen aan dit speciale webinar.

Het webinar vindt plaats op 16 februari van 13:00 uur – 15:00 uur. Meld u nu aan voor het gratis webinar.

Delen:

Scroll naar boven