Partnerbijdrage van

Heeft de huurder van bedrijfsruimte recht op huurkorting in coronatijd?

Veel ondernemers vonden het onrechtvaardig dat ze tijdens de lockdowns de volledige huursom voor hun bedrijfsruimten moesten betalen. Toch hielden verhuurders meestal vast aan het bestaande huurcontract. In deze gratis kennisclip bespreekt René Klomp de conclusies van de Hoge Raad, die zich uitsprak over de kwestie.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Tijdens de coronapandemie moesten veel bedrijven hun deuren sluiten, met omzetdaling tot gevolg. Veel ondernemers hadden geen inkomsten, maar zagen de vaste lasten doorlopen. In deze kennisclip wordt duidelijk welke schouders welke lasten moeten dragen.

Wilt u de kennisclip gratis per e-mail ontvangen? Vraag de kennisclip nu aan.

Meer kennis en inspiratie vindt u op de CPO Academy, het kennisplatform van het CPO. Met gratis columns en kennisclips van CPO-docenten en wetenschappers. Voor inspiratie, reflectie en nieuwe inzichten. Ga naar cpo.nl/academy

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top