Partnerbijdrage van

Het coronavirus: CPO gaat zoveel mogelijk online

Vanwege de coronacrisis en de nieuwe maatregelen van het kabinet vinden in de komende maanden onze cursussen zoveel mogelijk online plaats. De cursussen die in oktober, november en december op locatie zouden plaatsvinden worden omgezet naar een online cursus en zijn dus niet meer ‘in de cursuszaal’ te volgen. Het CPO wil hiermee gehoor geven aan de urgente oproep van het kabinet om het aantal contacten en reisbewegingen te beperken. Bovenal staan de gezondheid en veiligheid van onze cursisten, docenten en medewerkers voorop.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
CPO online cursussen

Van ‘hybride’ naar volledig online

Enkele weken geleden zijn al onze cursussen ‘hybride’ opgezet, zodat deze naar keuze op locatie of online te volgen zouden zijn. We hebben daar inmiddels goede ervaringen mee opgedaan. Ook na de persconferentie van Rutte en De Jonge van 13 oktober jl. staan de coronabeperkende maatregelen van de overheid ons toe om onderwijs op locatie aan te bieden. Maar gezien de flinke stijging van het aantal nieuwe besmettingen en de aangescherpte corona-maatregelen kiezen we er nu voor om in de komende periode cursussen niet meer op locatie maar alleen nog online aan te bieden. We betreuren het enorm dat onze cursussen niet in de gewaardeerde ‘fysieke’ omgeving – met kleine groepen, veel interactiviteit en netwerkgelegenheid – kunnen plaatsvinden, maar streven naar een optimaal online alternatief. Wij zijn met onze docenten in beraad over de omzetting naar online en de gevolgen daarvan voor de opzet van de cursussen. Uiteraard proberen we de gevolgen voor onze cursisten zoveel mogelijk te beperken.

Cursisten die zich al hebben ingeschreven voor een cursus die dit najaar plaatsvindt ontvangen nader bericht over hun deelname. Voor de meeste cursussen geldt dat zij deze online zullen kunnen volgen op de datum en het tijdstip die daarvoor stonden.

Uitzonderingen

Om didactische en organisatorische redenen maken we een uitzondering voor:

  • Module 2 van de Masterclass Contracten maken en beoordelen op 26 oktober 2020
  • Symposium Dag van de Nederlands-Duitse rechtspraktijk op 27 oktober 2020
  • Actualiteiten Personen- en familierecht op 23 november 2020
  • De Kabel- en Leidingendag op 26 november 2020
  • De bijeenkomsten van de Senior Legal Counsel Academy

Deze bijeenkomsten vinden nog wel op locatie plaats.

We hopen op uw begrip en wensen u allen van harte alle goeds in de komende tijd.

Marianne van den Bosch en Jacob de Boer
Directie CPO

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top