Partnerbijdrage van

Hoe verankert u duurzaamheid en RBC-beleid in uw advisering?

Veel organisaties hebben tegenwoordig RBC-beleid en/of hebben duurzaamheidsaspecten verweven in hun bedrijfsprocessen. Zowel aan het opstellen hiervan als bij de implementatie kunnen juristen een bijdrage leveren. Hoe doet u dit effectief? Op dinsdag 14 december organiseert het CPO hierover een masterclass.

Delen:

In de masterclass Klimaat & recht: Juristen en Responsible Business Conduct (RBC) behandelen docenten Renske van Ekdom en Martijn Scheltema onder meer een casus aan de hand waarvan zij een aantal dilemma’s voorleggen aan de deelnemers. Zo krijgt u inzicht in de wijze waarop duurzaamheid en RBC in de dagelijkse adviespraktijk opgenomen kunnen worden. Er is veel ruimte voor interactie, zodat de deelnemers ook hun eigen rol rond het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen verkennen.

Na het volgen van deze masterclass weet u welke elementen van duurzaamheidsbeleid er vanuit juridisch oogpunt toe doen en welke handhavingsmogelijkheden reëel zijn. Deze kennis is niet alleen relevant voor bedrijfsjuristen, maar ook voor advocaten en juridisch adviseurs.

Meer info & inschrijven

Delen:

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven