Houthoff Buruma benoemt nieuwe Counsels

Delen:

Na diverse eerdere benoemingen heeft Houthoff Buruma Michiel Bruinzeel, Gerrit Oosterhuis en Thomas de Weerd benoemd tot Counsel.

Michiel Bruinzeel is werkzaam binnen de sectie Corporate Transactions. Hij richt zich specifiek op bedrijfsovernames, (her)structureringen, private equity en samenwerkingsverbanden.

Gerrit Oosterhuis, werkzaam op het Brusselse kantoor van Houthoff Buruma, beoefent zowel het Nederlandse als het Europese mededingingsrecht. Hij is gespecialiseerd in fusiemeldingen, kartelonderzoeken en -procedures, distributiepraktijken en misbruik van machtspositiezaken.

Thomas de Weerd maakt deel uit van de praktijkgroep ICT en Intellectuele Eigendom. Hij houdt zich bezig met intellectueel eigendomsrecht, IT en Internet, outsourcing, en transacties en overeenkomsten met een technologisch karakter.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven