Inschrijven voor de Senior Legal Counsel Academy is nu mogelijk

Bent u een ervaren bedrijfsjurist en wilt u doorgroeien naar een strategische positie binnen de organisatie? De SLCA is speciaal ontwikkeld voor ervaren bedrijfsjuristen. De opleiding helpt  deelnemers om de brug te slaan van de functie van juridisch professional naar de positie van trusted advisor.

Delen:

Senior Legal Counsel Academy

Op 16 november 2023 gaat de volgende editie van de Senior Legal Counsel Academy (SLCA) weer van start. Voor deze opleiding kunt u zich nu inschrijven.

Onder leiding van ervaren trainers en general counsel wordt gewerkt aan het persoonlijk vermogen van de deelnemers om zich als een volwaardig gesprekspartner van bestuur en hoger management te positioneren. De SLCA bestaat uit vijf trainingsdagen waarin de volgende onderwerpen aan de orde komen:

  • De (veranderende) rol van de bedrijfsjurist
  • Strategiebepaling van de organisatie en van de juridische afdeling
  • Boardroom dynamics
  • Risicomanagement en omgaan met dilemma’s
  • (Informeel) leiding geven
  • Persoonlijk leiderschap en effectiviteit
  • Communicatieve vaardigheden
  • Praktijkintegratie d.m.v. regietheater

In de opleiding staat steeds (de toepassing in) de eigen praktijk, aan de hand van concrete casuïstiek, centraal. Ook zullen in diverse kennisclips CEO’s en hun general counsel aan het woord komen over één van de onderwerpen van het programma. Het opleidingsprogramma wordt afgerond met regietheater, waarin praktijksituaties aan bod komen, waarbij het verloop van de scènes wordt bepaald door de inbreng van de deelnemers zelf.

Het NGB, het CPO en Kyden bieden de SLCA gezamenlijk aan. Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.seniorlegalcounselacademy.nl of neem contact op met Bart Smits, opleidingsmanager SLCA (slca@cpo.ru.nl / 024 – 361 24 09). Inschrijven kan via de website.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven