OSR Juridische Opleidingen

Intervisie: nu ook online trainen of kiezen voor in-company

Intervisie is een gestructureerde methode om met collega’s of vakgenoten te leren van ervaringen, problemen, successen en uitdagingen in de dagelijkse werkpraktijk. Deze opzet leent zich goed voor toepassing via een videobijeenkomst. Een mooie kans om in deze tijden je vakbekwaamheid verder te ontwikkelen of om intervisie in te zetten als ontwikkelinstrument voor medewerkers.

Wij bieden, via een betrouwbaar en beproefd digitaal leerplatform Canvas, een online training intervisie in de juridische praktijk. Wil je meer informatie over onze in-company of maatwerk mogelijkheden voor (online) intervisie? Lees dan verder of neem contact op met onze opleidingsmanager Carolien Kattenpoel Oude-Heerink.

NOvA richtlijnen

OSR heeft inmiddels, samen met twee ervaren docenten, een online variant van ons intervisie programma opgesteld. De NOvA geeft tijdelijk toestemming voor deze vorm van online-intervisie zodat aan de voorwaarden van de kwaliteitstoets intervisie wordt voldaan en PO-punten kunnen worden behaald.

In-company mogelijkheden

Intervisie kan ook goed worden ingezet als kantoorbreed traject. We streven daarbij altijd naar een oplossing op maat, bijvoorbeeld door aanvullend een interne opleiding voor gespreksleiders in te richten. Zo kunnen intervisiebijeenkomsten uiteindelijk (geheel of gedeeltelijk en naar wens) onder begeleiding van eigen collega’s voortgezet worden. Nu is bij uitstek het moment om hierin te investeren en een gedegen intervisiestructuur in te richten voor de toekomst.

Bij een in-company intervisietraject worden thema’s als onderlinge communicatie, samenwerking, stroomlijning of juist diversiteit in praktijkuitoefening en best practices uitgewisseld. Juist in deze rijke uitwisseling kan het kantoor groeien in eenheid en leren collega’s op een praktische manier snel van elkaar.

15 mei online training Intervisie in de juridische praktijk

Wil je weten of intervisie voor jou een geschikt ontwikkelinstrument is of zoek je een vaste intervisiegroep? Dan bieden wij op 15 mei aanstaande onze online Training Intervisie in de juridische praktijk.

Deze training is geschikt voor juristen (overheidsjuristen, rechtsbijstandsjuristen, bedrijfsjuristen, advocaten etc.). Na deze training helpen wij je graag het vervolg vorm te geven: je kunt met de trainingsgroep bijvoorbeeld periodiek intervisie organiseren. We denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie, het programma of inschrijven op deze pagina.

Of neem contact op met Carolien Kattenpoel Oude-Heerink voor onze in-company mogelijkheden.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

OSR Juridische Opleidingen

OSR Juridische Opleidingen

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Leren met en van elkaar

Een leven lang leren, met elkaar en praktijkgericht zodat je morgen kunt toepassen wat je vandaag leert! Met een juridische opleiding van OSR kies je voor kwaliteit.

Ga naar het cursusaanbod >

Locatie
Nieuwegracht 60
3512 LT Utrecht

T: 030 – 231 53 14
E: info@osr.nl
I: www.osr.nl