Geen categorie

Isandra Dunhof

Isandra Dunhof

Isandra Dunhof is advocaat en partner bij Damsté, sectiehoofd van Vastgoed en Overheid en heeft daarvoor jarenlang bij de gemeente Enschede gewerkt. Met als specialisatie bouwrecht waarbij ze zich richtte op bouwvergunningen, handhaving en ruimtelijke ordening. Door een fusie met het kantoor Jacobs Kranenburg in 2007 kwam zij bij Damsté. Als partner bij Damsté is zij specifiek verantwoordelijk voor het bestuursrecht.

Naast adviseren en procederen heeft Isandra door haar jarenlange werk bij de gemeente ruime ervaring in het opstellen van conceptbesluiten. Het is voor haar een groot voordeel om te weten hoe de hazen lopen in gemeenteland. Zij kent het wereldje, de taal en de cultuur.

Om de dienstverlening binnen het kantoor te bewaken en te bevorderen werkt Isandra als procesmanager Kwaliteit. Zij is actief in het verzorgen van cursussen en lezingen en promoot het verzorgen hiervan. Zo blijft het kantoor op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kan daarop direct worden ingespeeld. Hiermee bewaakt zij het interne kennisniveau van het bestuursrecht en omgevingsrecht.

Isandra is lid van de Vereniging van Milieurechtadvocaten. Daarnaast geeft zij een tweetal gastdocentschappen bij Elsevier (planschade en nadeelcompensatie) en Saxion (omgevingsrecht). Ook is zij vicevoorzitter van een raad van toezicht van een zorginstelling en voorzitter van de commissie bezwaarschriften van de gemeente Twenterand.

Specialisaties

  • Omgevingsrecht
  • Bestuursprocesrecht
  • Planschade
  • Openbare orde
  • Handhaving
  • Subsidierecht

Contact:

T: 053 – 484 00 78
E: dunhof@damste.nl

Damsté

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Reactie toevoegen

Klik hier om een reactie achter te laten

Recente vacatures

Recente vacatures