Van Iersel Luchtman Advocaten zoekt een

Advocaat / (aspirant-)partner omgevingsrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team.

Met twee vestigingen en circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in diverse gespecialiseerde brancheteams, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. Onze advocaten zijn stuk voor stuk gepassioneerd, betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al meer dan 60 jaar in de top van de advocatuur opereren.

Wat zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een specialist omgevingsrecht, een ondernemende advocaat, met partnerambities die mee wil bouwen aan een kantoor met de ambitie om het beste kantoor in Zuid-Nederland te zijn.

Wat zoek jij?
Wij bieden een overzichtelijk en concreet partnertraject waarbij de invulling uiteraard afhankelijk is van het eigen trackrecord. Bij het meebrengen van een eigen praktijk is directe toetreding als partner bespreekbaar. Wij staan open om vrijblijvend te spreken met advocaten die samen met collega’s, bijvoorbeeld uit eenzelfde sectie, willen overstappen. Hiervoor geldt wel de randvoorwaarde dat een relevante praktijk wordt meegenomen.

Sectie Omgevingsrecht & Milieurecht
De specialisten van onze sectie Omgevingsrecht & Milieurecht worden landelijk erkend om hun bijzondere kennis van het omgevingsrecht. Ze adviseren en procederen over o.a. bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen. Daarnaast is er bijzondere aandacht voor het milieustrafrecht, met een accent op het afvalstoffen-, bouwstoffen- en meststoffenrecht.

Meer weten?
Voor informatie over de procedure verwijzen wij u naar Terra Legal Search.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 9 april 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Locatie

’s-Hertogenbosch

Provincie

Noord-Brabant

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top