Van Iersel Luchtman Advocaten zoekt een

Advocaat Insolventierecht / Ondernemingsrecht

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team. Met twee vestigingen en circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in diverse gespecialiseerde brancheteams, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. Onze advocaten zijn stuk voor stuk gepassioneerd, betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al meer dan 60 jaar in de top van de advocatuur opereren.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wat zoeken we?

Heb je affiniteit met het insolventie- en ondernemingsrecht? Ben je ambitieus en een goede jurist die beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden? Ben je daarnaast ook leergierig, pragmatisch, gedreven, flexibel en betrokken? Wil je zowel adviseren als procederen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zoeken een advocaat (+ 5e jaars) met ervaring in de insolventiepraktijk. Iemand die in het bezit is van goede juridisch inhoudelijke kwaliteiten en affiniteit heeft met cijfers. Maar ook commercieel inzicht is wenselijk. Want naast inhoudelijk werk, vragen we je ook om actief deel te nemen aan onze diverse marketingactiviteiten. Een Grotius opleiding is niet vereist, maar is uiteraard wel een pluspunt.

Wat zoek jij?

Zoek jij een kantoor dat naast goede arbeidsvoorwaarden de juiste mix biedt tussen specialisatie, samenwerking en ondernemingszin? Een kantoor waar een prettige en collegiale werksfeer heerst en waar plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé? Wil je werken in een uitdagende praktijk waar je direct aan de slag kan en er voldoende mogelijkheden zijn om je verder te ontplooien? Dan zijn wij het advocatenkantoor voor jou!

Ons kantoor staat bekend om haar brede adviespraktijk op het gebied van herstructureren en reorganiseren van bedrijven in zwaar weer. Met een team van maar liefst 15 gespecialiseerde advocaten, staan wij ondernemingen, bestuurders, schuldeisers, financiers en andere belanghebbenden bij in financieel uitdagende tijden. Een flink aantal van onze advocaten heeft de door de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD) georganiseerde postdoctorale specialisatieopleiding met (zeer) goed gevolg voltooid. Een sterk team dus, dat ook joù kan helpen om verder te komen.

Meer weten?

Neem dan contact op met Rob van Seumeren (r.seumeren@vil.nl / 088 90 80 876). Rob is al meer dan 25 jaar advocaat. Hij is lid van de secties Insolventie & Herstructurering en Vastgoed en treedt regelmatig op als curator of bewindvoerder in faillissementen of surseances van betaling.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999). We horen graag van je.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 27 januari 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Locatie

Den Bosch

Provincie

Noord-Brabant

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top