Provincie Noord-Holland zoekt een

Advocaat / Jurist bouw- en aanbestedingsrecht

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wij zoeken een advocaat of jurist met ruime ervaring in het bouw- en aanbestedingsrecht, ben jij onze nieuwe collega?

32-36 uur | Haarlem
Wegen, bruggen en natuur. De provincie bouwt aan Noord-Holland. En dat moet ook juridisch goed geregeld zijn. Daarom zoeken wij een advocaat of jurist met ruime ervaring in het  bouw- en aanbestedingsrecht. Iemand die het leuk vindt zijn of haar weg te vinden in complexe en omvangrijke dossiers. In deze veelzijdige baan komen jouw kennis en ervaring optimaal tot hun recht. Ben je resultaatgericht en kun je goed samenwerken? Communiceer je helder en heb je een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen? Wacht dan niet langer en kom bij ons werken als advocaat of jurist bouw- en aanbestedingsrecht.

Jouw baan
Het ene moment zit je aan tafel met de directeur Beheer en Uitvoering om te adviseren over een groot bouwcontract. Een dag later spar je met een inkoopadviseur over een aanbestedingsprocedure. Zoals je ziet is geen dag bij ons hetzelfde. En dat maakt de functie juist zo interessant. Jij wilt graag een goede relatie onderhouden met de mensen die je adviseert. Je bent oplossingsgericht en weet mensen te overtuigen. Samenwerken is jouw tweede natuur en je vindt het leuk om kennis op te doen en over te dragen. Daarnaast hou je ervan om je te verdiepen in veel verschillende dossiers en werk je graag in een ambitieuze maar informele werkomgeving.

Als je advocaat bent, is dat een pre. Je kunt als advocaat in dienstbetrekking bij de provincie komen werken.  De provincie Noord-Holland heeft een team van zeven advocaten in dienstbetrekking die de provincie in procedures, onder andere op het gebied van bouw- en aanbestedingsrecht, vertegenwoordigen. Juristen met kennis en ervaring op het gebied van het bouw- en aanbestedingsrecht worden echter ook uitdrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren. Ben jij die jurist die zijn of haar kennis en ervaring in het bouw- en aanbestedingsrecht wil inzetten voor ruim 2,8 miljoen Noord-Hollanders? Dan is dit de baan voor jou.

Wij bieden

 • Een bruto jaarsalaris tussen € 63.724 en € 91.033 (schaal 13) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief een Individueel Keuzebudget, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen;
 • Een opleidingsbudget van € 5.000,- per 5 jaar;
 • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal;
 • Een goede pensioenregeling waaraan de provincie meebetaalt;
 • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov;
 • Veel vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid: je kiest zelf waar en wanneer je werkt;
 • Goede balans tussen werk en privé: bij ons is 36 uur fulltime.

En dat is nog niet alles. Lees op www.noord-holland.nl/werkenbij waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.

Hier ga jij werken
Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 2,8 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

Jij komt in een professionele maar informele werkomgeving terecht bij de sector Juridische Zaken.  Hier werken 29 juristen. Het is een hechte en gezellig groep waarin samenwerking centraal staat.

Dit ben jij

 • Je kunt binnen het krachtenveld van de provincie zelfstandig opereren;
 • Je bent gericht op het onderhouden van relaties;
 • Je bent resultaat- en oplossingsgericht;
 • Je kunt uitstekend communiceren;
 • Je kunt aantonen dat je gevoel hebt voor politieke, bestuurlijke en ambtelijke verhoudingen.

Verder heb je: 

 • Minimaal 6 jaar ervaring als jurist of advocaat;
 • Kennis van en ervaring met het bouw- en aanbestedingsrecht;
 • Ervaring met geïntegreerde contracten en/of infrastructurele werken;
 • Ervaring met complexe geschilprocedures.

Word onze nieuwe collega

Reageer vóór 21 april via de solliciteer direct button. Wij ontvangen graag jouw reactie met een actueel cv en motivatiebrief t.a.v. Pauline Kreuwel, sectormanager Juridische Zaken. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Pauline, via 06 – 3630 6260. Met vragen over de procedure kun je terecht bij Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.

Goed om te weten                 

 • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
 • Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 25 maart 2021
Verloopdatum: 20/04/2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Haarlem

Provincie

Noord-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top