Nysingh zoekt een

Advocaat-medewerker Bestuursrecht en omgevingsrecht

Heb jij enkele jaren ervaring als advocaat bestuurs- en/of omgevingsrecht en wil je werken binnen een levendige overheidspraktijk? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou. Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker Bestuurs- en omgevingsrecht die onze sectie Vastgoed, Markt en Overheid komt versterken.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jouw rol

Binnen de sectie Vastgoed, Markt en Overheid leg jij je toe op bestuursrecht en het omgevingsrecht. Je adviseert en procedeert met name voor overheden. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet en ben je actief aan het netwerken om zo je praktijk op- en uit te bouwen. Binnen het team krijg je de kans om je te specialiseren in bijvoorbeeld het milieurecht of ruimtelijke ordening. Zowel binnen als buiten de sectie werk je nauw samen met collega’s om de cliënt van een op maat gesneden advies te voorzien.

De sectie

De sectie Vastgoed, Markt en Overheid bestaat uit 21 advocaten,  5 (kandidaat-) notarissen en 9 secretaresses. De sectie heeft onder andere specialisten in het bestuursrecht, omgevingsrecht, marktordening en vastgoed. Bij Nysingh werken de verschillende secties nauw samen om onze cliënten op verschillende rechtsgebieden optimaal te kunnen bedienen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • een kwalitatief hoogstaande sectie waarin aansprekende en afwisselende zaken behandeld worden;
  • de mogelijkheid om je eigen praktijk op te bouwen en je te specialiseren;
  • een informele sfeer;
  • cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis op peil houdt en kennis en inzichten worden gedeeld;
  • een iPhone en een Microsoft Surface Pro;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.

Wat heb je ons te bieden?

Je hebt drie tot vijf jaar relevante werkervaring als advocaat in bestuurs- en/of omgevingsrecht. Op een toegewijde manier geef je advies en je hebt het vermogen om de praktische vertaalslag naar de klant te maken. De cliënt staat bij jou centraal.

In ruime mate beschik je over commerciële en acquisitieve vaardigheden die je in staat stellen een eigen praktijk op te bouwen en mensen aan je te binden. Je weet wat er in de markt leeft en speelt in op de kansen die je signaleert. Overtuigend weet je jouw standpunt over te brengen en je bent sterk analystisch. Je bent communicatief sterk, ambitieus en krijgt energie van werken in teamverband.

Locatie

De werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Arnhem. Als je wilt, kan tenminste een dag per week vanuit onze locatie in Utrecht worden gewerkt.

We vertellen je graag meer!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Vera Textor (06-12393956 /  vera.textor@nysingh.nl) of Mark Tunnissen (0612645214 / mark.tunnissen@nysingh.nl). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen onze recruiter Frederike van Spaendonck (06-12843676 / frederike.vanspaendonck@nysingh.nl).

De procedure

We streven ernaar om je binnen twee weken na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 13 januari 2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top