Nysingh zoekt een

Advocaat-medewerker Intellectuele Eigendom

Als advocaat-medewerker Intellectuele Eigendom houd je je bezig met het behandelen van inbreukzaken, die veelal een internationaal karakter hebben. Daarnaast adviseer je over uiteenlopende IE-vraagstukken en stel je IE-gerelateerde overeenkomsten op. Ook geef je regelmatig advies over reclamerecht en behandel je zaken bij de Reclame Code Commissie.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en je bent actief bezig met netwerken om zo je praktijk op- en uit te bouwen. Zowel binnen als buiten het IE-team werk je nauw samen met collega’s om de cliënt van een op maat gesneden advies te voorzien.

Van welke sectie ga jij deel uitmaken?

Je gaat deel uitmaken van ons team IE-recht, dat werkzaam is vanuit ons kantoor in Arnhem en een onderdeel vormt van de sectie ondernemingsrecht. Onze cliënten zijn met name ondernemingen in binnen- en buitenland en zijn voornamelijk actief in de design-, lifestyle- en mode-industrie. Daarnaast werken we regelmatig voor overheden en zorginstellingen. We behandelen veel grensoverschrijdende inbreukzaken, waarbij het vaak gaat om merkinbreuk of nabootsing van productvormgeving.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • een werkplek binnen een uitstekend IE-recht team met enthousiaste collega’s;
  • aansprekende en afwisselende, vaak internationale zaken voor gerenommeerde cliënten;
  • een informele en professionele sfeer;
  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • de mogelijkheid om je eigen praktijk op te bouwen;
  • ruimte voor verdere ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van cursussen en trainingen;
  • de mogelijkheid om parttime te werken, met een minimum van 28 uur;
  • de mogelijkheid om deels vanuit ons kantoor in Utrecht te werken.

Wat heb je ons te bieden?

Je hebt bij voorkeur 5 tot 8 jaar ervaring als advocaat en je hebt een passie voor en aantoonbare ervaring in het behandelen van zaken en procedures op het gebied van IE- en reclamerecht.

Je beschikt over een goed analytisch vermogen en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, betrokken, flexibel en hebt een praktische instelling. Je krijgt energie van werken in teamverband, maar kan ook geheel zelfstandig zaken oppakken.

Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift, kennis van de Duitse taal is een pré.

Locatie

De werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Arnhem. Als je wilt, kan tenminste een dag per week vanuit onze locatie in Utrecht worden gewerkt. Dit kan eventueel in overleg op termijn worden uitgebreid.

De procedure

We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

We vertellen je graag meer!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, maar wil je graag meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Tjibbe Fokkens,  advocaat IE (088-7520243). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met HR-adviseur Myrna Boumans (06-20611281).

Direct solliciteren?

Stuur je motivatie en CV naar solliciteren@nysingh.nl.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 19 juni 2020

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top