GMW Advocaten zoekt een

Advocaat-medewerker internationale familierechtsectie

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ben jij toe aan een nieuwe, uitdagende stap? Heb je je eigen kantoor, maar wil je toch liever onderdeel zijn van een team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Binnen onze sectie Familie- en Erfrecht, die bestaat uit 9 advocaten, zal je vooral (internationale) echtscheidingen behandelen. De zaken die je behandelt zijn divers, complex en uitdagend. Jouw praktijk zal bestaan uit buitenlandse en Nederlandse particulieren, die over de hele wereld wonen (in 2020 stonden wij cliënten uit ruim 45 verschillende landen bij). Naast de praktijk zal je advocaat-stagiaires van de sectie sturing geven. Bij GMW krijg je de ruimte om vakkennis te delen door het schrijven van blogs, artikelen voor vakbladen en het geven van presentaties over actuele familierechtelijke onderwerpen.

Heb jij het GMW DNA?

Bij GMW maken we het verschil voor onze cliënten. Iedere dag weer. Jij bent ook gedreven om het beste voor je cliënten te bereiken en kijkt verder dan de juridische kaders. Je bent ambitieus, slim en beschikt over goede communicatieve eigenschappen. Verder weet je van aanpakken. Bovendien ben je ondernemend, een netwerker en altijd op zoek naar kansen om jouw praktijk te ontwikkelen. Belangrijk: jij bent voor ons een fijne collega, die bijdraagt aan de goede sfeer op kantoor. Je voldoet bovendien aan onderstaande eisen.

 • Je hebt ruime relevante ervaring als familierechtadvocaat (vFas is een pré).
 • Je hebt kennis van het IPR voor echtscheiding.
 • Jouw beheersing van de Nederlandse en Engels taal is uitstekend
 • Je hebt een scherp analytisch vermogen en denkt in oplossingen.
 • Je hebt een commerciële instelling, bent enthousiast en ambitieus.

Hier word jij blij van

 • Een uitdagende, interessante en afwisselende praktijk in één van de grootste Familie- en Erfrechtsecties van Nederland.
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden, naast een prima salaris en pensioen, zoals geboorteverlof voor mannen, flexibele werktijden (werken wanneer en waar je wilt), “vandaag-even-niet dagen”, de mogelijkheid om een half jaar onbetaald verlof te nemen als je langer dan 5 jaar bij ons werkt en het volgen van een niet-inhoudelijke cursus, bijv. een cursus meditatie om de geest fit te houden.
 • Toekomstperspectief, begeleiding en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder de mogelijkheid een specialisatieopleiding te volgen.
 • Een prettige werkomgeving die open, collegiaal en stimulerend is.
 • Een uitstekende balans tussen werk en privé.
 • Werken in een mooi monumentaal pand, op de rand van Scheveningen en Den Haag. Dichter bij het strand kun je niet werken.

Dit zijn wij

GMW is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag dat voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen en hebben een bijzondere expertise in procederen.

Wij richten ons op Arbeids- en Pensioenrecht, Vastgoed- en Huurrecht, Familie- en Erfrecht, Ondernemings- en Vennootschapsrecht en Insolventierecht en Herstructurering.

Wij kijken op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen en de (inter)nationale positionering.

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV naar onze HR adviseur Bianca Kok (werkenbij@gmw.nl). Voor vragen kan je bellen met Antoine de Werd (partner familierecht) op het nummer 06-54340499.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 20 september 2021
Verloopdatum: 20/10/2021

Vacaturekenmerken

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Den Haag

Provincie

Zuid-Holland
GMW is een middelgroot advocatenkantoor in Den Haag dat voor nationale en internationale bedrijven, organisaties en particulieren optreedt. Wij verlenen hoogwaardige juridische bijstand bij…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top