Ploum zoekt een

Advocaat-medewerker omgevingsrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek binnen een mooie, no-nonsense praktijk en wil jij je vakinhoudelijke verder ontwikkelen? Dan zit je goed bij Ploum, want je werkt samen in een talentvol en gezellig team aan spraakmakende, complexe zaken voor grote cliënten! Onze ideale medewerker is ondernemend, in staat om rake analyses te maken en pragmatische oplossingen te bieden. Je bent inhoudelijk sterk, staat stevig in je schoenen en bezit een proactieve houding.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wat je nog meer doet

Als advocaat-medewerker binnen het team bestuursrecht van de sectie Dispute Resolution ga jij je vooral richten op het omgevingsrecht, algemeen bestuursrecht en het overgangsgebied tussen publiek- en privaatrecht. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit advisering en procesrechtelijke ondersteuning. Je werkt zelfstandig en in teamverband aan opdrachten voor overheden, bedrijven en projectontwikkelaars. Je begeleidt daarbij ook jongere medewerkers.

Jouw talenten

Je bent ambitieus, inhoudelijk sterk en in staat om scherpe analyses te maken. Je verwezenlijkt je doelen door aan te pakken, kansen te zien en elke uitdaging aan te gaan. En je komt daarbij met de juiste argumenten en weet te overtuigen. Dat kun je ook omdat je:

  • een Masteropleiding Nederlands Recht hebt afgerond;
  • gedegen kennis hebt van het omgevingsrecht/bestuursrecht;
  • minimaal vier jaar werkervaring hebt als advocaat;
  • je uitstekend weet uit te drukken in het (juridisch) Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Ons aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende en interessante functie met een gevarieerd takenpakket. Je werkt samen met bevlogen collega’s in een open, succesvolle en inspirerende werkomgeving. Wij vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers zich willen blijven ontwikkelen en bieden daarvoor ook volop kansen. Voor de permanente educatie van onze medewerkers hebben wij samen met vooraanstaande docenten cursussen ontwikkeld die je op de hoogte houden van recente ontwikkelingen binnen het vak.

Wij werken hard, maar organiseren ook veel sociale activiteiten voor onze medewerkers. Er is daardoor een goede onderlinge sfeer en samenwerking.

Het gaat om een fulltime functie voor 40 uur per week (90% werken is bespreekbaar). Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering (dertiende maand). Wij zijn gevestigd in hartje Rotterdam, aan de Blaak en goed bereikbaar met het OV.

Ploum iets voor jou?

Werken bij Ploum betekent werken voor een echt Rotterdams, no-nonsense advocaten- en notarissenkantoor. Wij zijn duidelijk anders. En onze cliënten ervaren dat. We realiseren doelen met praktische oplossingen. Wij combineren onze vakkennis met praktijkervaring tot oplossingen die werken. Dat laatste kunnen we als geen ander. Het zit in ons DNA.

Interesse?

Solliciteer dan direct via onderstaand sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim van Beest, Senior medewerker HR/Recruiter via +31 610935283.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 4 mei 2020

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland
Ploum, Rotterdam Law Firm is een onafhankelijk full service advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het hart van Rotterdam. Ploum heeft alle relevante juridische kennis…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top