Nysingh zoekt een

Advocaat-stagiaire Mededinging, EU & Regulering

Heb jij een master met Europeesrechtelijke oriëntatie (bijna) afgerond en wil je werken in een levendige praktijk op het terrein van het mededingingsrecht, staatssteun, EU recht en regulering? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste advocaat-stagiaire die ons team Mededinging, EU & Regulering komt versterken.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jouw rol

Als advocaat-stagiaire werk je op een hoog niveau samen met onze andere advocaten aan zaken op het terrein van het mededingingsrecht, staatssteun, EU recht en regulering. Je bent betrokken bij het adviseren van ondernemingen over bijvoorbeeld (horizontale en verticale) samenwerking, procedures bij de (civiele en bestuurs)rechter over mededingingskwesties en het verdedigen van ondernemingen in kartelonderzoeken van de ACM en de Europese Commissie. Je wordt ook ingeschakeld bij concentratiemeldingen. Verder adviseer je samen met onze advocaten overheden, overheidsinstellingen en ondernemingen over staatssteun, en werk je aan staatssteunprocedures bij de Europese Commissie (meldingen van steunmaatregelen en in klachten over steun) en aan procedures bij de rechter. Ook draag je samen met ons team bij aan adviezen aan overheden en bedrijven over het Europese recht en reguleringswetgeving, zoals op het gebied van vrij verkeer, food en energie.

Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet, bent actief en gedreven om je te ontwikkelen. Ook vind je het leuk om bij te dragen aan wetenschappelijke artikelen en blogs van het team en het (op termijn) geven van presentaties en trainingen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • de mogelijkheid om onder begeleiding van hooggekwalificeerde advocaten te werken aan uitdagende zaken en uit te groeien tot een excellente advocaat binnen een top 20 kantoor;
  • een team dat jou wil helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;
  • cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis en vaardigheden op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een laagdrempelige bedrijfscultuur waarin het normaal is om (digitaal) bij elkaar binnen te lopen;
  • een iPhone en een Microsoft Surface Pro;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen en 2 vaste verlofdagen op jaarbasis.

Wat heb je ons te bieden?

Jij hebt de studie Rechten (bijna) afgerond met uitstekende resultaten. Jouw studie heeft een Europeesrechtelijke oriëntatie, met bij voorkeur kennis van het (Europees) mededingingsrecht.

Naast een goed analytisch vermogen en economisch inzicht beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent ambitieus, leergierig, stressbestendig, resultaatgericht en werkt graag in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid die ervan houdt om in een dynamische omgeving, waarin de deadlines kort kunnen zijn, met elkaar goed werk af te leveren.

Locatie

De werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Utrecht.

De procedure

We streven ernaar om je binnen twee weken na jouw sollicitatie te laten weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

We vertellen je graag meer

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ekram Belhadj (06-53985375/  ekram.belhadj@nysingh.nl ). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen onze recruiter Frederike van Spaendonck (06-12843676 / frederike.vanspaendonck@nysingh.nl).

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 4 februari 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Aanstelling

Fulltime

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top