Nysingh zoekt een

Advocaat-stagiaire Overheid & Privacy

Heb jij een master Nederlands Recht met goede resultaten (bijna) afgerond en wil je aan de slag op het gebied van privacyrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou om als advocaat-stagiaire ons team Overheid & Privacy te komen versterken.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over de functie

Het team Overheid & Privacy in Arnhem is onderdeel van de sectie Vastgoed, Markt en Overheid en werkt nauw samen met andere privacy en ICT specialisten binnen Nysingh. De werkzaamheden van het team lopen uiteen van het adviseren over de AVG, opstellen van privacy verklaringen tot het bijstaan van cliënten in gerechtelijke procedures. Onze cliënten zijn voornamelijk overheden en verwerken op grote schaal persoonsgegevens. De complexiteit van de wet- en regelgeving die deze verwerkingen beheersen leiden tot veel privacyvraagstukken.

Als advocaat-stagiaire ben je voornamelijk werkzaam op het terrein van privacyrecht binnen de publieke sector. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je mee helpt aan lopende zaken door het schrijven van processtukken of memo’s en dat je bijdraagt aan maatwerk (online) trainingen en cursussen voor verschillende overheden. Aangezien het team nog aan het bouwen is aan deze bloeiende praktijk, zal je ook werken voor de andere disciplines binnen de sectie Vastgoed, Markt en Overheid. Op die manier raak je bovendien thuis in de overheidspraktijk. Een brede interesse in het overheidsprivaatrecht en het bestuursrecht is dus mooi meegenomen.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding uit te groeien tot een goede advocaat-medewerker binnen een top 20 kantoor;
  • een team dat jou wil helpen in je ontwikkeling op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied;
  • uitdagende zaken van overheden, gerenommeerde bedrijven en instellingen;
  • deelname aan de beroepsopleiding en cursussen op kantoor waardoor iedereen zijn/haar kennis op peil houdt en kennis en inzichten gedeeld worden;
  • een laagdrempelige bedrijfscultuur waarin het normaal is om bij elkaar binnen te lopen;
  • een iPhone en een Microsoft Surface Pro;
  • prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 28 vakantiedagen, 2 vaste verlofdagen op jaarbasis en 24 studieverlofdagen.

Wie zoeken wij?

Jij hebt een academische master Nederlands recht (bijna) afgerond met mooie cijfers en je hebt aantoonbare affiniteit met het privacyrecht.

Wij zoeken een advocaat-stagiaire die in de volledige breedte van het privacyrecht verder opgeleid wil worden. Naast een goed analytisch vermogen beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent enthousiast, betrokken, resultaatgericht en werkt graag in teamverband. We vinden een flexibele, no-nonsense instelling en de wil om je te ontwikkelen erg belangrijk. Bovenal zijn we op zoek naar een stevige persoonlijkheid die ervan houdt om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren.

Herken jij je in deze omschrijving, dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

We vertellen je graag meer!

Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Maarten van Nijendaal, advocaat (06-22176654 / maarten.vannijendaal@nysingh.nl) of Carola van Andel, advocaat (06-13004593 / carola.vanandel@nysingh.nl). Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze HR adviseur Jacob Saïd (06-10701764 / jacob.saïd@nysingh.nl).

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 23 oktober 2020

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top