Boels Zanders Advocaten zoekt een

Advocaat team zorg

Boels Zanders Advocaten, een snel groeiende, internationaal georiënteerde onderneming waar kwalitatief hoogwaardige juridische diensten worden verleend. Dit gebeurt door 130 medewerkers, van wie 75 advocaten, vanuit onze vestigingen in Eindhoven, Venlo en Maastricht. Alles wat we doen is gebaseerd op onze drie kernwaarden: oplossingsgericht, dichtbij en vanuit samenwerking. Het kantoor staat qua omvang in de landelijke top 25 en is het grootste advocatenkantoor van Zuidoost Nederland.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wie zijn wij

Wij zijn trots op onze informele en plezierige werksfeer. Bij ons krijgt iedereen de ruimte om te groeien. Wij zijn gedreven, met een commerciële instelling. Wij bieden veel ruimte om jezelf in de breedte en diepte te ontwikkelen, kansen te signaleren en nauw samen te werken met professionals uit andere praktijkgroepen.

Wie zoeken we?

Voor team zorg zoeken wij een advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht (affiniteit met arbeidsrecht en / of bestuursrecht is een pré) met bijzondere interesse in de zorgsector. Wij zoeken iemand met minimaal drie jaar werkervaring. Iemand met een echt organisatietalent. Je bent besluitvaardig, zet plannen om in acties en communicatie is één van je sterke punten. Je bent een geboren leider en kunt uitstekend communiceren. Door jouw manier van werken creëer je draagvlak binnen team(s) en verloopt samenwerken gesmeerd. Je hebt (veel) ervaring met procesbegeleiding en projectmanagement en krijgt hier energie van. Je beschikt over een assertief karakter en bent zelfverzekerd. Je denkt in oplossingen: voor cliënten heeft oplossen meer waarde dan gelijk krijgen en dat zie jij als geen ander. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt de commerciële belangen van je cliënt.

Specialisatie en team

Je gaat werken binnen team zorg, een team dat bestaat uit 9 advocaten en actief is vanuit onze vestigingen in Venlo, Eindhoven en Maastricht. Team zorg bestaat uit advocaten van verschillende specialisaties – ondernemingsrecht, arbeidsrecht, gezondheidsrecht, vastgoedrecht, aanbestedingsrecht, enzovoorts – die helemaal gericht zijn op de zorgsector. Wij volgen de branche op de voet en investeren veel tijd in het proactief informeren en adviseren van onze relaties. We zijn betrokken bij onze cliënten en weten wat er speelt. Zowel bij de cliënt als in de markt.

Jouw profiel

 • Afgeronde academische opleiding Nederlands recht;
 • Affiniteit met relevante rechtsgebieden (ondernemingsrecht / arbeidsrecht / bestuursrecht);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring;
 • Organisatorisch zeer sterk;
 • Ruime ervaring met proces- en projectmanagement;
 • Verbinder;
 • Scherp analytisch en strategisch vermogen;
 • Teamplayer;
 • Communicatief vaardig;
 • Pragmatisch ingesteld;
 • Ambitieus en enthousiast;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Een goede beheersing van het Duits is een pré;

Wat bieden we?

Naast een afwisselende en boeiende baan in een toonaangevende praktijk bieden we je ook aansprekende zaken zoals goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling door interne- en externe cursussen en een persoonlijk opleidingsbudget. Bovendien krijg je veel ruimte voor eigen initiatief.

Past jouw kracht bij onze ambitie? Stuur dan een mail met een motivatie én CV naar hrm@boelszanders.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met Anne Pouwels, HR manager, via telefoonnummer 088 30 40 251 of Judith Wintgens, teamleider zorg, via telefoonnummer 088 30 40 01 92.

 

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 2 oktober 2020

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Opleidingsniveau

WO
Wij zijn een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 20 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top