Nysingh zoekt een

Advocaat Vastgoedrecht

Heb jij enkele jaren ervaring als advocaat vastgoedrecht en wil je werken binnen een levendige praktijk? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou. Wij zijn op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire of beginnend advocaat-medewerker die ons team Vastgoedrecht in Arnhem komt versterken.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Jouw rol

Binnen de sectie Vastgoed, Markt en Overheid leg jij je toe op de civielrechtelijke vastgoed- en overheidspraktijk met een focus op het huurrecht. Je adviseert en procedeert voor overheden, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en (bouw- en vastgoed)ondernemingen op uiteenlopend gebied binnen het recht rondom onroerend goed. Daarnaast volg je de ontwikkelingen in de markt op de voet en ben je actief aan het netwerken om zo je praktijk op- en uit te bouwen. Zowel binnen als buiten de sectie werk je nauw samen met collega’s om de cliënt van een op maat gesneden advies te voorzien.

De sectie

De sectie Vastgoed, Markt en Overheid bestaat uit 21 advocaten, 5 (kandidaat-) notarissen en 9 secretaresses. De sectie heeft onder andere specialisten in  vastgoedtransacties, bouwrecht, huurrecht, omgevingsrecht, bestuursrecht, marktordening en onteigeningsrecht. Bij Nysingh werken de verschillende secties nauw samen om onze cliënten op verschillende rechtsgebieden optimaal te kunnen bedienen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • een kwalitatief hoogstaande sectie waarin aansprekende en afwisselende zaken behandeld worden voor interessante cliënten;
  • de mogelijkheid om je eigen praktijk op te bouwen en je te specialiseren;
  • een informele sfeer;
  • cursussen en trainingen op kantoor waardoor je je kennis op peil houdt en kennis en inzichten worden gedeeld;
  • eventuele bonus;
  • 28 vakantiedagen + 2 vaste verlofdagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband.

Wat heb je ons te bieden?

Je hebt ongeveer drie tot vijf jaar relevante werkervaring als advocaat in de civielrechtelijke vastgoedpraktijk en wil je verder specialiseren in het huurrecht. Je geeft op een toegewijde manier advies en je hebt het vermogen om de praktische vertaalslag naar de cliënt te maken. De cliënt staat bij jou centraal.

In ruime mate beschik je over commerciële en acquisitieve vaardigheden die je in staat stellen een eigen praktijk op te bouwen en mensen aan je te binden. Je weet (of wilt weten) wat er in de markt leeft en speelt in op de kansen die je signaleert. Wij zoeken iemand die analytisch sterk is en die weet overtuigend je standpunt over te brengen. Je bent communicatief sterk, ambitieus en krijgt energie van werken in teamverband.

We vertellen je graag meer!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met  Wouter Boonstra (06-12072264 / wouter.boonstra@nysingh.nl). Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen onze recruiter Frederike van Spaendonck (06-12843676 / frederike.vanspaendonck@nysingh.nl).

De procedure

We streven ernaar om je binnen twee weken na ontvangst van jouw sollicitatie te laten weten of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een tweede gesprek en assessment maken deel uit van de procedure.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 4 februari 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Locatie

Arnhem

Provincie

Gelderland
Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk…

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top