Gemeente Nissewaard zoekt een

Beleidsmedewerker APV/Bijzondere wetten

Je houdt je bezig met het gehele proces van de vergunningverlening in het kader van de APV en andere Bijzondere Wetten, zoals de Drank- en Horecawet en de wet Bibob.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het team Vergunningen van de gemeente Nissewaard houdt zich onder andere bezig met de vergunningverlening in het kader van de Drank- en Horecawet en de APV (waaronder evenementen en standplaatsen). De gemeente Nissewaard kent een grote diversiteit aan evenementen en heeft een ruim aanbod in horecabedrijven. Vanuit je functie als beleidsmedewerker APV en Bijzondere Wetten behandel je aanvragen zelfstandig en adviseer je betrokken in- en externe partijen.

Wat je gaat doen

 • Je houdt je bezig met het gehele proces van de vergunningverlening in het kader van de APV en andere Bijzondere Wetten, zoals de Drank- en Horecawet en de wet Bibob;
 • Je bent belast met het uitvoeren van het beleid op het terrein van Bijzondere Wetten en APV en je levert tevens een bijdrage aan het realiseren van het beleid met betrekking tot Bijzondere Wetten en de APV;
 • Je fungeert als aanspreekpunt voor diverse Bijzondere Wetten en de APV voor inwoners, instellingen, bedrijven, collega’s en andere overheidsinstellingen;
 • Je adviseert collega’s en het bestuur van onze gemeente over vergunningen en beleid in het kader van de APV en de Bijzondere Wetten;
 • Je levert input voor de actualisatie van de APV en voor divers beleid, waaronder Bibobbeleid, beleid sluitingstijden en de winkeltijdenverordening.
 • Je stelt beleidsadviezen en nadere regels op over het te voeren beleid en adviseert de burgemeester en /of het college hierover.

Over jou

 • Je hebt een afgeronde (juridische) hbo-opleiding met aantoonbare werkervaring om zelfstandig en op korte termijn de genoemde werkzaamheden uit te voeren;
 • Je werkt zelfstandig en procesmatig en bent tevens een teamspeler;
 • Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en ervaring op het gebied van vergunningverlening;
 • Je bent stressbestendig, resultaatgericht en communicatief een sterke persoonlijkheid;
 • Je bent bekend met de programma’s Corsa en VIS;
 • Je bent in staat om binnen en buiten de kaders en je eigen vakgebied te denken en daar de juiste mensen bij te betrekken (zowel intern als extern).

Wat we bieden

 • Het salaris voor deze uitdagende functie is afhankelijk van je ervaring, kennis en talent en bedraagt maximaal € 3.968,00 (schaal 9) bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Naast je salaris ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% wat je kan inzetten voor extra verlofuren, studiefaciliteiten, vakantiegeld of extra uitbetaling.
 • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij hebben vertrouwen in jou en daarom is er ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid met betrekking tot je inzet en resultaat.
 • Je krijgt een plek binnen een team waar geen dag hetzelfde is, met een prettige werksfeer en leuke collega’s!

Vragen over deze vacature?

Ben je enthousiast geworden en geïnspireerd geraakt en wil je bij ons per direct aan de slag? Solliciteer dan meteen via de sollicitatiebutton of neem contact op met: Mevrouw mr. J.M. Verwey, teamcoördinator team Vergunningen, telefoon 0181-696971.

Interesse in deze vacature?

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. Doe dit voor 30 april 2020. De gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste twee weken van mei 2020.

De gemeente Nissewaard kent, bij gelijke geschiktheid, een voorrangsbeleid voor interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 7 april 2020

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Praktijkgebieden

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Spijkenisse

Provincie

Zuid-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top