Centrum Internationale Kinderontvoering zoekt een

Bureauhoofd van het Centrum IKO

Ben jij een jurist en houd je ervan om een team aan te sturen en daarbij ook mee te denken op inhoud, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het Centrum Internationale Kinderontvoering is een juridisch expertisecentrum en biedt actuele informatie, advies en begeleiding aan ieder die in zijn persoonlijke of professionele omgeving in aanraking komt met (dreigende) internationale kinderontvoering. Het Centrum IKO is een onafhankelijke stichting gefinancierd door het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Het Centrum IKO heeft met ingang van 1 september 2020 een vacature beschikbaar. Het betreft de functie van bureauhoofd van het Centrum IKO. Bij het Centrum IKO werken betrokken juristen in een hecht team die specialist zijn op het vraagstuk van internationale kinderontvoering. Advisering vindt met name via telefoon en e-mail plaats.

Functie

Het bureauhoofd van het Centrum IKO is een midden manager; het betreft een spilfunctie tussen de directeur en de uitvoerende medewerkers. De taken van het bureauhoofd zijn begeleiding van de dagelijkse werkzaamheden op het Centrum IKO, adviseren en meedenken met de medewerkers in ingewikkelde zaken, uitvoeren van beleidstaken en begeleiden in de financiële en praktische uitvoering van (internationale) projecten. Personeelszaken vormt een onderdeel van de functie. Het bureauhoofd bevordert de goede samenwerking in het team en ondersteunt zowel op inhoud als beleidsmatig de directeur.

Functie-eisen

  • WO-jurist, kennis en/of ervaring met het familie- en/of jeugdrecht is een pré;
  • Ervaring als midden manager, affiniteit met HRM;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands;
  • Stressbestendigheid en flexibel incidenteel buiten kantooruren werkzaamheden te verrichten;
  • Stevige teamspeler met zowel een positief-kritische blik als oog voor goede (onderlinge) communicatie.

De aanstelling voor deze functie vindt plaats voor bepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid wordt deze omgezet naar een functie voor onbepaalde tijd. Het betreft een dienstverband van 32 uur per week.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de functie dan kun je voor 15 augustus reageren door via de e-mail een sollicitatiebrief met CV te sturen naar directiesecretariaat@kinderontvoering.org t.a.v. dhr. mr. C. Çörüz, directeur. Voor vragen over de inhoud van de vacature kunt u contact opnemen met mw. mr. M. Molendijk. De gesprekken vinden plaats in de week van 17 augustus.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 4 augustus 2020
Verloopdatum: 15/08/2020

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

WO

Provincie

Selecteer een provincie

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top