LexLumen zoekt een

Congresmanager

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Als congresmanager ben jij samen met een team verantwoordelijk voor het cursusaanbod (online, op locatie en webinars) van Lexlumen. De werkzaamheden zijn (nieuwe) contacten onderhouden met toonaangevende docenten, deelnemers en andere externe partijen, het bedenken en uitwerken van actuele cursussen, webinars en congressen en deze via (online) marketing in de markt te zetten. Je bent het aanspreekpunt tijdens de cursussen en je zorgt ervoor dat een cursus soepel verloopt. Als je ervaring hebt en je over een breed netwerk binnen de magistratuur, advocatuur, universiteiten en het bedrijfsleven beschikt is dat een pre.

Werkzaamheden

 • Je bedenkt en organiseert nieuwe cursussen (webinars, live online, op locatie) voor bovenstaande doelgroepen, ondersteund door een administratieve afdeling.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van een aantal bestaande cursussen.
 • Je signaleert juridische ontwikkelingen en vertaalt deze samen met de docent naar een voor onze doelgroepen aantrekkelijk cursusprogramma.
 • Je verzorgt zelf de marketing voor je cursussen en webinars.
 • Op de cursusdagen ben je aanwezig voor het contact met de klant.
 • Je ontwikkelt en onderhoudt een netwerk van toonaangevende docenten. Je beschikt bij voorkeur over een breed netwerk binnen de magistratuur, advocatuur, universiteiten en het bedrijfsleven. Daarnaast onderhoud je persoonlijk contact met de cursisten.

Wij bieden
Lexlumen biedt je een uitdagende werkomgeving in een gezellig team van collega-congresmanagers en administratieve ondersteuners in het centrum van Utrecht. Door de verschillende werkzaamheden is het een uitdagende baan met veel afwisseling. Daarnaast werk je zelfstandig en kun je jouw werktijden flexibel invullen. Is het wat voor jou?

Functie-eisen

 • Afgeronde universitaire Rechtenstudie
 • Aantoonbare commerciële ervaring
 • Netwerker, ondernemend en sociaal vaardig
 • De juiste dosis lef om contact te leggen met toonaangevende docenten
 • Je bent zelfstandig maar ook een teamplayer

Interesse?
Voor meer informatie bel je met Birgit Dijkman: 030-2657206. Je cv en motivatie kun je mailen naar info@lexlumen.nl t.n.v. Onno Knotter.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 11 mei 2021

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

Aanstelling

Parttime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top