T&P Legal zoekt een

Ervaren Advocaat Vastgoed (5-10 jaar ervaring)

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Ter uitbreiding en versterking van Pot Jonker Advocaten in Haarlem komen wij graag in gesprek met een gedreven Advocaat Vastgoed met een brede vastgoedervaring.

Ben jij een enthousiaste teamspeler? Vind jij het een uitdaging om jouw eigen praktijk uit te bouwen? Dan is dit een mooie vervolgstap!

Je werkt in een ambitieuze werkomgeving met een informele en open sfeer, waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor een goede werk-privé balans.

De sectie Vastgoed en Infrastructuur
De advocaten van de sectie Vastgoed en Infrastructuur adviseren en begeleiden een breed scala aan cliënten in een even breed scala aan zaken. Zij adviseren over omvangrijke commerciële projectontwikkelingen, gemeentelijke erfpachtuitgiftes en infraprojecten, maar ze voeren ook procedures over koop, huur, bouw en pacht voor zowel overheden, beleggers en retailers als voor corporaties, (zorg-)instellingen en particulieren. Deze brede praktijk maakt het werk leuk en het houdt de advocaten in alle opzichten bij de les. Zij kiezen daarom bewust voor deze veelzijdigheid.

Jouw profiel

  • Ervaren Advocaat Vastgoed of Senior medewerker met liefst deels een eigen praktijk;
  • Ruime proceservaring en kundig in het schrijven van OG-contracten;
  • Goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen, in staat grote èn kleine cliënten te binden;
  • Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar heldere taal waar cliënten direct iets mee kunnen;
  • Sterke motivatie zichzelf (en de sectie) te blijven ontwikkelen;
  • Beschikt over humor en relativeringsvermogen.

Het aanbod 

  • Alle ruimte je eigen praktijk op en uit te bouwen binnen een solide middelgroot kantoor met een uitstekende reputatie;
  • Werken in een ambitieuze omgeving met constante aandacht voor kwaliteit en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Informele, stimulerende en collegiale werksfeer;
  • Een goede werk-privé balans (fulltime urennorm 1.200 uur, deels thuiswerken is mogelijk).

Over het kantoor: van oudsher sterk
Pot Jonker Advocaten is een advocatenkantoor met ruim 25 gespecialiseerde advocaten, gevestigd in het centrum van Haarlem. Al sinds 1930 werkt het kantoor aan complexe en uitdagende zaken voor (beursgenoteerde) ondernemingen, instellingen en overheden. Met teams gespecialiseerd in Ondernemingsrecht & Insolventie, Overheid & Bestuur, Vastgoed & Aanbesteding, Arbeid & Medezeggenschapsrecht, IT, IE & Privacy en Litigation & ADR biedt het kantoor haar cliënten een brede juridische dienstverlening. Pot Jonker Advocaten onderscheidt zich door tegen concurrerende tarieven topkwaliteit juridische dienstverlening te bieden, op een praktische “hands on” manier. De advocaten zijn benaderbaar, kunnen snel schakelen en brengen problemen terug tot de kern. Pot Jonker Advocaten gelooft in partnerschap. Dat betekent dat de advocaten van het kantoor nauw betrokken zijn bij hun cliënten, proactief meedenken en investeren in duurzame relaties.

Pot Jonker Advocaten is één van de grote advocatenkantoren in de regio Haarlem en heeft de ambitie verder te groeien. Het kantoor is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van 25 geselecteerde advocatenkantoren. Tevens is Pot Jonker Advocaten met haar commerciële procespraktijk in de The Legal 500 opgenomen.

Meer weten?
T&P Legal ondersteunt Pot Jonker Advocaten bij hun zoektocht naar een Ervaren Advocaat Vastgoed. Voor meer informatie over de positie kun je contact opnemen met Willem Gentenaar: 06 12 97 68 93

Direct je interesse kenbaar maken kan natuurlijk ook: je kunt je motivatiebrief en CV mailen aan w.gentenaar@tplegal.nl
Vanzelfsprekend garanderen wij de vertrouwelijke behandeling van je reactie.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 4 augustus 2021

Vacaturekenmerken

Locatie

Haarlem

Provincie

Noord-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top