Univé zoekt een

Ervaren Jurist Civiel – zakelijk

Univé Rechtshulp verleent al bijna 25 jaar vanuit Assen met meer dan 250 collega’s rechtshulp aan verzekerden van Univé Verzekeringen. Dat doen we op verschillende rechtsgebieden. We werken voor particuliere klanten, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf en voor agrariërs. Univé Rechtshulp is de grootste juridische werkgever in het noorden van het land.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Wie zijn wij?

We vinden het belangrijk om  de taal van de klant te spreken. Wij gaan ook op een slagvaardige en oplossingsgerichte manier te werk. Juridische deskundigheid en spreekvaardigheid staan bij ons op een hoog niveau. Hiervoor bieden we onze medewerkers ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Ons team MKB verleent rechtshulp aan zakelijk verzekerden. Het team bestaat uit 17 juristen die rechtshulp verlenen op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, letsel en algemeen civiel. Voor die laatste categorie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Binnen Univé Rechtshulp heerst een informele, sociale en collegiale werksfeer. Het MKB team is qua leeftijd, ervaring en persoonlijkheid een gemengd team, waar hard gewerkt wordt en gezelligheid ook hoog in het vaandel staat.

De uitdaging

Als rechtsbijstandsjurist verleen je op een klantvriendelijke en oplossingsgerichte manier rechtshulp aan onze verzekerden. Je behandelt zelfstandig eigen dossiers. Je hebt een actieve bijdrage aan de opbouw en bewaking van de kennis binnen je team. Er is binnen het team ook ruimte om bijvoorbeeld mentor te worden van onze junioren, in company-trainingen te geven of je te ontwikkelen als voorzitter van één van onze vakgroepen.

Wie ben jij

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met een afgeronde opleiding HBO Rechten of WO Nederlands recht.

Je hebt enkele jaren ervaring met het voeren van een civiele praktijk. Kennis van huurrecht bedrijfsruimte en/of bouwrecht is een pré. Bovendien ben je goed op de hoogte van de ontwikkelingen in het contractenrecht.

Je bent een stevige persoonlijkheid met een gezonde dosis persoonlijke betrokkenheid. Je bent een teamspeler, enthousiast en ook kritisch, je communiceert helder en direct, neemt initiatief, durft besluiten te nemen en vragen te stellen. Je beschikt over een scherp analytisch vermogen. Verder ben je onderhandelingsvaardig, vasthoudend en weet je bij het nemen van beslissingen een juiste balans te vinden tussen klantbelang en organisatiebelang.

Ben je praktisch ingesteld, hou je van doorpakken, ben je klantgericht, flexibel én beschik je over empathisch vermogen? Dan is een plek bij het MKB team iets voor jou.

Wat biedt Univé jou?

Werken bij Univé Rechtshulp betekent leuk en uitdagend werk in een informele sfeer. Deze functie is ingeschaald in schaal 10. Het maximale jaarsalaris op basis van een 38-urige werkweek is € 75.677,00 bruto incl. vakantiegeld en 13e maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

  • 13e maand;
  • kortingen op verzekeringen;
  • prima pensioenvoorziening;
  • mogelijkheden tot parttime werken;
  • ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • thuiswerken;
  • toegang tot diverse juridische bibliotheken en vakliteratuur op je laptop.

Solliciteren op de functie van Jurist Civiel – zakelijk

Heb je interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton met je CV en je sollicitatiebrief.

Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mail naar Marianne IJzer, teammanager Team MKB, via m.ijzer@unive.nl. Bellen mag natuurlijk ook, via 0592-382053.

Bijzonderheden

Omdat we zoeken naar mensen die perfect bij ons passen houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Wij maken daarom geen gebruik van de diensten werving & selectiebureaus.

Conform de adviezen van de regering werken onze medewerkers op dit moment vanuit huis i.v.m. COVID-19  (het coronavirus). Desalniettemin gaan wij gaan door met werven van nieuwe collega’s! word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan en dan spreken wij jou graag via Skype of ms Teams.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 16 maart 2021

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Assen

Provincie

Drenthe

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top