JvA familierecht zoekt een

Familierechtadvocaat

JvA familierecht is een advocatenkantoor, gespecialiseerd in familierecht. Op kantoor komen ervaring van meer dan 25 jaar advocatuur en plezier in het werk van familierechtadvocaat samen. JvA familierecht is een professioneel kantoor, met volop potentie en wij hebben ruimte voor uitbreiding van een ervaren familierechtadvocaat (een voltooide specialistenopleiding heeft de voorkeur).

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Zoek jij een gespecialiseerd familierechtkantoor?

Voor het invullen van persoonlijke ambities is voldoende ruimte en het is mogelijk om de familierecht praktijk verder uit te bouwen. Effectieve en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze cliënten is vanzelfsprekend leidend.

Binnen kantoor is het vinden van de juiste balans tussen werk en privé belangrijk. Flexibiliteit wordt daarom geboden. Wil je fulltime, parttime, als medewerker of partner werken, alles is bespreekbaar.

Vanuit een modern en goed bereikbaar kantoorpand aan de rand van Nijmegen, wordt tijdens kantoortijden gewerkt met een volledig bezet secretariaat met ervaren secretaresses.  Voor ieder is er een moderne eigen werkkamer beschikbaar en er zijn ruime spreekkamers, allen voorzien van klimaatbeheersing.

Onze automatisering en ICT omgeving is volledig ingericht voor zowel het werken op kantoor, als op locatie of thuis optimaal te kunnen werken.

Indien u inmiddels terecht verwacht dat er diverse opties zijn voor het verrijken van uw werkervaring en plezier dan verwacht Jet van Arkel graag een reactie via 06-82.51.20.11 of via  jva@jva-familierecht.nl om in een open en vertrouwelijk gesprek de mogelijkheden te bespreken.

Het spreekt vanzelf dat wij met uw belangstelling en/of sollicitatie vertrouwelijk en discreet omgaan.

JvA familierecht
Nijmeegsebaan 140-02
6564 CM Heilig Landstichting
Tel. 024 – 200 1970

Postadres
Postbus 1076
6501 BB Nijmegen.

www.jva-familierecht.nl
www.overlegscheiding-nijmegen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 28 juli 2020

Vacaturekenmerken

Branches

Functie type

Aanstelling

Fulltime, Parttime

Locatie

Heilig Landstichting

Provincie

Gelderland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top