DVAN Advocaten zoekt een

GECOMBINEERDE FUNCTIE JUNIOR PARALEGAL / SENIOR SECRETARESSE

Ben jij die gemotiveerde en enthousiaste collega voor de gecombineerde functie van junior paralegal / senior secretaresse die het leuk vindt om te werken in een juridische omgeving en onze advocaten te ontzorgen? Wil jij meer uit je werk halen en heb je ambities om op termijn door te groeien naar een full time functie van paralegal? Dan is een overstap naar DVAN Advocaten iets voor jou!

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

OVER DVAN ADVOCATEN

DVAN Advocaten is het multi-service advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het groot- en middenbedrijf door heel Nederland. Met bijna 50 medewerkers (waarvan 30 advocaten) opereren wij vanuit onze vestigingen in Utrecht en Rotterdam. DVAN Advocaten richt zich met haar dienstverlening met name op ‘fusies en overnames’, ‘contracten en geschillen’, ‘herstructureringen’ en ‘arbeidsrecht’. Procederen is een onderdeel binnen alle genoemde disciplines. DVAN Advocaten heeft bijzondere specialistische kennis binnen de sectoren Agri & Food, Retail, IT en Handel & Logistiek.

JOUW PROFIEL

 • Afgeronde opleiding HBO Rechten.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de zakelijke dienstverlening, bij voorkeur advocatuur. Ervaring met de faillissementspraktijk is daarbij een pré.
 • Uitstekende beheersing van het Office-pakket.
 • Initiatiefrijk, no-nonsense, nauwkeurig, flexibel, pro-actief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Teamplayer maar zeker ook in staat om zelfstandig te functioneren.
 • Beschikbaar voor tenminste 32 uur per week, waarbij de woensdag in principe een verplichte werkdag is.
 • Bereidheid om aanvullende opleidingen op het gebied van faillissementsrecht te volgen.

Hieronder, in aanvulling op de secretariële taken en verantwoordelijkheden, een overzicht van de belangrijkste (ingroei) taken en verantwoordelijkheden als junior paralegal:

 • Assisteren van de curatoren bij nieuwe benoemingen; het opzetten van faillissementsdossiers en het coördineren van diverse processen (bijvoorbeeld het veiligstellen van administratie en digitale gegevens).
 • Verzorgen van correspondentie en het voorbereiden en verzendklaar maken van stukken ten behoeve van de faillissementspraktijk.
 • Op orde houden van (faillissements)dossiers.
 • Bijhouden van de crediteurenadministratie en voeren van correspondentie met crediteuren.
 • Assisteren bij eventuele debiteurenincasso’s.
 • Opstellen / aanpassen van (financiële) stukken voor de verslaglegging naar de Rechtbank en het opstellen van aanvragen voor salarisbeschikkingen.
 • Ondersteunen bij het financieel afwikkelen van faillissementen.
 • Verrichten van algemene secretariële werkzaamheden (beantwoorden van de telefoon, verwerken van de post en archiveren van stukken).
 • Overige bijkomende secretariële werkzaamheden.

ONS AANBOD

DVAN Advocaten biedt je een uitdagende functie met een gevarieerd takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen het team (zowel secretaresses als advocaten) en krijgt uiteraard een goed salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

BEN JIJ ENTHOUSIAST?

Laat dan je motivatie en CV achter op onze sollicitatiepagina. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Peter van Dijk (Kantoordirecteur) via 030-2850300 of via peter.vandijk@dvan.nl.

VERTROUWELIJKHEID

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure. In dit ontwikkelassessment worden talenten en competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Vacaturekenmerken

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top