DVAN Advocaten zoekt een

(Gevorderd) Advocaat-Stagiair / Beginnend Advocaat Medewerker Commerciële Contracten

Vanwege de groei van onze Commerciële Contractenpraktijk is DVAN Advocaten op zoek naar een enthousiaste collega. En zoek jij een omgeving waarin jij met jouw opgedane ervaring en persoonlijkheid het verschil kunt maken? Dan is een loopbaan bij DVAN Advocaten iets voor jou.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over DVAN Advocaten

DVAN Advocaten is hét multi-service advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het groot- en middenbedrijf in Nederland. Met 45 medewerkers (waarvan 30 advocaten) werken wij vanuit onze vestigingen in Utrecht en Rotterdam. DVAN Advocaten richt zich met haar dienstverlening op contracten & geschillen, fusies & overnames, herstructureringen en arbeidsrecht. DVAN Advocaten heeft specialistische kennis binnen de sectoren agri & food, retail, IT & privacy en handel & logistiek.

Jouw profiel

  • 2-4 jaar ervaring in het algemene contracten- en verbintenissenrecht, inclusief het opstellen van commerciële contracten en algemene voorwaarden;
  • Proceservaring is een pré;
  • Goede jurist, inhoudelijk en communicatief sterk;
  • Je bent cliëntgericht en ondernemend;
  • Nieuwsgierig, ‘eager to learn’ en ambitieus;
  • Enthousiast en breed geïnteresseerd;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Sociale persoonlijkheid; maakt makkelijk contact.

Ons aanbod

Ons motto is: “SAMEN SUCCESVOL.” DVAN Advocaten haalt het beste in jou naar boven, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en biedt je veel ontwikkelmogelijkheden. Jouw ontwikkeling krijgt bij ons vorm door een goede begeleiding in de praktijk. Daarnaast moedigt DVAN Advocaten haar mensen aan om zich o.m. door het schrijven van praktische juridische artikelen en blogs en het verzorgen van presentaties aan ondernemers te profileren in een bepaald rechtsgebied.

Je krijgt een goed salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is Utrecht maar je bent ook bereid om af en toe vanuit ons kantoor in Rotterdam te werken.

Wij bieden jou als (Gevorderd) Advocaat Stagiair / Beginnend Advocaat Medewerker Commerciële Contracten een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving met een positieve werksfeer. De Commerciële Contractenpraktijk vormt de kern van het Handelsrecht team van DVAN. De praktijk valt onder de verantwoordelijkheid van Marco Balhuizen, tevens managing partner, waarmee je nauw samenwerkt.

Ben jij enthousiast?

Herken jij je in dit profiel? Stuur dan je motivatie, CV en cijferlijst naar Peter van Dijk (Kantoordirecteur) via onze sollicitatiepagina.

Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je ook telefonisch contact opnemen met Marco Balhuizen (partner en advocaat) via 06 – 43376121.

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. In dit ontwikkelassessment worden talenten en competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 17 augustus 2020

Vacaturekenmerken

Functie type

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

WO

Locatie

Utrecht

Provincie

Utrecht

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top