DVAN Advocaten zoekt een

gevorderd advocaat stagiair(e) / advocaat medewerker insolventierecht

Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van de insolventierechtpraktijk van DVAN Advocaten? En zoek jij een omgeving waarin je met jouw opgedane persoonlijkheid en ervaring het verschil kunt maken? Dan is een stap naar DVAN Advocaten iets voor jou.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over ons

DVAN Advocaten is hét advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het midden- en grootbedrijf in Nederland. Met ruim 40 medewerkers (waarvan 30 advocaten) werken wij vanuit onze kantoren in Rotterdam en Utrecht. DVAN Advocaten richt zich op herstructureringen, contracten & geschillen, fusies & overnames, en arbeidsrecht. Daarnaast hebben wij een focus op de sectoren agri & food, IT & privacy, retail en handel & logistiek.

Onze cultuur

In drie kernwoorden: zorgvuldig, nuchter en eerlijk. Op een toegankelijke en betrokken manier werken we als DVAN Advocaten samen met onze cliënten, hun zakelijke omgeving en onderling. We zijn ondernemend, onze advocaten zijn zelf startend en gericht op het benutten van kansen. Die ruimte wordt hun ook geboden. Kwaliteit & pragmatisme gaan bij ons hand in hand. Dat noemen wij de &-factor.

Ons aanbod

Ons motto is: “SAMEN SUCCESVOL.” DVAN Advocaten haalt het beste in jou naar boven, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk en biedt je veel ontwikkelmogelijkheden. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich op de markt te profileren in een bepaald juridisch specialisme en/of als sectorspecialist. We beschikken over een professionele organisatie, die je daarbij ondersteunt.

Naast een goed salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen- en bonusregeling, bieden wij je een uitdagende en afwisselende functie in een informele werkomgeving met een gezonde balans tussen werk en privé. Daarnaast organiseren we jaarlijks gezamenlijke activiteiten als een zomer BBQ en meerdere kantooruitjes. Tenslotte is er aan het einde van de week ook ruimte voor een gezellige kantoorborrel.

De insolventiepraktijk vormt de kern van het ondernemingsrechtteam van DVAN Advocaten in Rotterdam. De praktijk valt onder de verantwoordelijkheid van Jorin Hagendoorn met wie je, net als met de andere curatoren, nauw samenwerkt.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in het ondernemingsrecht in het algemeen en in het insolventierecht in het bijzonder;
  • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor commercie en bent in staat om een praktijk op en uit te bouwen;
  • Je bent resultaatgericht, cijfermatig sterk, accuraat en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ben jij enthousiast?

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie en CV naar Peter van Dijk (Kantoordirecteur) via onze sollicitatiepagina.

Voor vragen of meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Jorin Hagendoorn (partner en advocaat) via 06-44684631.

Vertrouwelijkheid

Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk.

Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. In dit ontwikkelassessment worden talenten en competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel deze vacature:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Geplaatst op: 2 november 2020

Vacaturekenmerken

Dienstverband

Vast

Aanstelling

Fulltime

Opleidingsniveau

HBO, WO

Locatie

Rotterdam

Provincie

Zuid-Holland

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top